Dodaj svoju tvrtku
Popravak komunikacijske opreme i mobilnih uređaja, Samsung servis, Split, Zagreb

SMART SMART D.O.O.


Vice Vukova 6, 10000 Zagreb

Popravak komunikacijske opreme i mobilnih uređaja, Samsung servis, Split, Zagreb | 


SMART SMART D.O.O. ZA USLUGE I TRGOVINU tvrtka je prepoznata po kvalitetnom radu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge popravka komunikacijske opreme.

smartsmart1

Popravak komunikacijske opreme i mobilnih uređaja, Samsung servis, Split, Zagreb

Tvrtka SMART SMART D.O.O. ZA USLUGE I TRGOVINU sjedište ima na području grada Splita, a djelatnost obavlja na području cijele Hrvatske. S radom je započela 2016. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je popravak komunikacijske opreme. Osim u Splitu, tvrtka ima poslovnicu u Areni Zagreb. Srdačni djelatnici uvijek su Vam na usluzi, a sve poslove obavljaju precizno i pedantno.

Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u radu.

Realan omjer cijene i kvalitete dodatan je poticaj da zatražite njihove usluge.

Popravak komunikacijske opreme i mobilnih uređaja te Samsung servis ono je što na raspolaganju ima tvrtka SMART SMART D.O.O. ZA USLUGE I TRGOVINU, kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratiti se na navedene kontakt brojeve.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

prigovor na servis uređaja Samsung A6+

04.09.2019.god. mobitel marke Samsung A6+ kupljen 22.12.2018 god. ( pod garancijom) bio je na popravku u Agramservisu zbog mehaničkog oštećenja tj.puknuća zaslona i kontaktne folije što je i učinjeno uz naplatu od 639,00 kn.Sredinom Veljače 2020.god.primjetio sam da je s donje strane uređaja zaslon odljepljen i da se pojavila kondenzacija na kameri. Navedeni uređaj je poslat preko DEUS d.o.o iz Slavonskog Broda na popravak u servis SMART SMART koji me obavještavaju da je uređaj bio u kontaktu sa tekućinom te ne ulazi u jamstveni popravak ,te da je potrebna izmjena baterije i matične ploče (procjena popravka iznosi 1510.00 kn ) ,a ne navodeći da je odljepljn zaslon koji je bio zamjenjenu u gore navedeno vrijeme uzrok navedenih kvarova. Navedeni uređaj je sve vrijeme korištenja bio u zaštitnoj maski te na istom nema tragova mehaničkih oštećenja te se ne smatram odgovornim za odljepljivanje zaslona i ostalih kvarova jer sam isti odmah po zamjećivanju oštećenja odnjeo na popravak tj.na reklamaciju navedenog popravka zaslona. Zbog naprijed navedenih razloga Molim da mi se kvar otkloni o vašem trošku.


Izbjegavati ovaj servis

Poruka potrošaćima izbjegavati ovaj servis u širokom luku.


Zamjena stakla na tabletu

Poštovani, Zanima me kolika je cijena stakla a koliko usluga zamjene stakla na tabletu Samsung Tab A SM-580? S poštovanjem, Darija Bjelobaba


Popravak uređaja

Postovani, Javljam se kako bih Vam potvrdila adresu na koju da vratite uređaj nakon popravka. Uređaj koji Vam je poslan na popravak je Samsung S7 Edge. Sa racunom na kojem je adresa Matea Kiš Male Sredice 14a 43000 Bjelovar. Posto sam mjenjala prezime i adresu molim Vas da ga vratite na sljedecu adresu Matea Jarmić Babinac 164 43273 Bulinac. Hvala. Lp


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr