Dodaj svoju tvrtku

Poljoapoteka i elektroinstalacije, Stankovci | 


ZD-DC AGRO GRUPA je poljoapoteka u Stankovcima, a sa radom je započela 2009. godine u sklopu istoimene tvrtke za elektroinstalacije

Nalazi se na adresi Klarići bb u Stankovcima, u Zadarskoj županiji.

Poljoapotekaielektroinstalacije,Stankovci3

Poljoapoteka i elektroinstalacije, Stankovci

Od samog početka, orijentirani su na pružanje visoke kvalitete poljoprivrednih proizvoda i personalizirane odnose s kupcima. Odabirom stručnih zaposlenika te kontinuiranim obogaćivanjem znanja, nastoje kupce educirati na područjima uzgoja, održavanja i prerade određenih poljoprivrednih kultura. 

U poljoapotekama ZD-DC dostupni su proizvodi vrhunskih distributera poljoprivrednih strojeva, zaštite biljaka, sjemenske robe, sadnog materijala i vrtnog pribora kao i asortimana za slobodno vrijeme.

Upravo tradicija kvalitete proizvoda koje nudimo unutar asortimana te kvalitetan odnos s našim kupcima, daje nam garanciju opstanka na tržištu.

Također, u sklopu poljapoteke, dostupan je laboratorij za kemijsku analizu vina. Laboratorij utvrđuje vrijednosti osnovnih parametara u vinu, a po potrebi i korekciju vina, ukoliko ne zadovoljava kemijskim svojstvima, boji, okusu ili mirisu zbog pogrešaka koje se čine tijekom proizvodnje ili skladištenja vina te primjene neadekvatnih preparata.

Poljoapoteka i elektroinstalacije, usluge su koje nudi ZD-DC AGRO GRUPA.

Za dodatne informacije ili pitanja obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  -

 • uto

  -

 • sri

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sub

  -

 • ned

  -

Uspostavljanje poslovne suradnje

Poštovani, Poduzeće Horfam zainteresirano je za uspostavljanje poslovne suradnje s Vašom cijenjenom tvrtkom. Horfam d.o.o. je tvrtka specijalizirana za distribuciju izvora svjetlosti i svjetiljaka. U ponudi imamo većinu žarulja za opću i posebnu namjenu kao i opreme za rasvjetu. Izdvajamo: Obične/industrijske žarulje, halogene žarulje, led žarulje Žarulje za Foto/disco/Kazalište Žarulje i svjetiljke za sterilizaciju Distributeri smo proizvođača: General Electric /TUNGSRAM,OSRAM, BLV, DTS Italia, Daylight Italia, ROSCO & DMG Unutar tvrtke, raspolažemo stručnim tehničkim osobljem, a prema potrebama angažiramo vanjske suradnike za dizajn rasvjete ili projektiranje. Poslovni procesi su nam usklađeni sa sustavom upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015 za pružanje energetskih usluga, prodaju izvora svjetlosti i rasvjetnih tijela, te sustavom zaštite okoliša prema normi ISO 14001:2015. Ukoliko imate potrebu za našim proizvodima ili uslugama i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem. Vjerujemo kako našim iskustvom, tako kvalitetnim i konkurentnim proizvodima i uslugama možemo unaprijediti poslovanje Vaše cijenjene tvrtke. Našu ponudi možete provjeriti i na: https://lumidat.com/hr/ https://lumidat.com/hr/pretraga?s=infra Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr