ZD-DC AGRO GRUPA

Poljoapoteka i elektroinstalacije, Stankovci

Podjeli tvrtku:

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  -
 • utorak
  -
 • srijeda
  -
 • četvrtak
  -
 • petak
  -
 • subota
  -
 • nedjelja
  -

Ocjena

O tvrtki

Poljoapoteka i elektroinstalacije, Stankovci | 


ZD-DC AGRO GRUPA je poljoapoteka u Stankovcima, a sa radom je započela 2009. godine u sklopu istoimene tvrtke za elektroinstalacije

Nalazi se na adresi Klarići bb u Stankovcima, u Zadarskoj županiji.

Poljoapotekaielektroinstalacije,Stankovci3

Poljoapoteka i elektroinstalacije, Stankovci

Od samog početka, orijentirani su na pružanje visoke kvalitete poljoprivrednih proizvoda i personalizirane odnose s kupcima. Odabirom stručnih zaposlenika te kontinuiranim obogaćivanjem znanja, nastoje kupce educirati na područjima uzgoja, održavanja i prerade određenih poljoprivrednih kultura. 

U poljoapotekama ZD-DC dostupni su proizvodi vrhunskih distributera poljoprivrednih strojeva, zaštite biljaka, sjemenske robe, sadnog materijala i vrtnog pribora kao i asortimana za slobodno vrijeme.

Upravo tradicija kvalitete proizvoda koje nudimo unutar asortimana te kvalitetan odnos s našim kupcima, daje nam garanciju opstanka na tržištu.

Također, u sklopu poljapoteke, dostupan je laboratorij za kemijsku analizu vina. Laboratorij utvrđuje vrijednosti osnovnih parametara u vinu, a po potrebi i korekciju vina, ukoliko ne zadovoljava kemijskim svojstvima, boji, okusu ili mirisu zbog pogrešaka koje se čine tijekom proizvodnje ili skladištenja vina te primjene neadekvatnih preparata.

Poljoapoteka i elektroinstalacije, usluge su koje nudi ZD-DC AGRO GRUPA.

Za dodatne informacije ili pitanja obratite se na navedene kontakte.

Galerija

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  -
 • utorak
  -
 • srijeda
  -
 • četvrtak
  -
 • petak
  -
 • subota
  -
 • nedjelja
  -

Upiti (1)

Uspostavljanje poslovne suradnje

Poštovani, Poduzeće Horfam zainteresirano je za uspostavljanje poslovne suradnje s Vašom cijenjenom tvrtkom. Horfam d.o.o. je tvrtka specijalizirana za distribuciju izvora svjetlosti i svjetiljaka. U ponudi imamo većinu žarulja za opću i posebnu namjenu kao i opreme za rasvjetu. Izdvajamo: Obične/industrijske žarulje, halogene žarulje, led žarulje Žarulje za Foto/disco/Kazalište Žarulje i svjetiljke za sterilizaciju Distributeri smo proizvođača: General Electric /TUNGSRAM,OSRAM, BLV, DTS Italia, Daylight Italia, ROSCO & DMG Unutar tvrtke, raspolažemo stručnim tehničkim osobljem, a prema potrebama angažiramo vanjske suradnike za dizajn rasvjete ili projektiranje. Poslovni procesi su nam usklađeni sa sustavom upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015 za pružanje energetskih usluga, prodaju izvora svjetlosti i rasvjetnih tijela, te sustavom zaštite okoliša prema normi ISO 14001:2015. Ukoliko imate potrebu za našim proizvodima ili uslugama i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem. Vjerujemo kako našim iskustvom, tako kvalitetnim i konkurentnim proizvodima i uslugama možemo unaprijediti poslovanje Vaše cijenjene tvrtke. Našu ponudi možete provjeriti i na: https://lumidat.com/hr/ https://lumidat.com/hr/pretraga?s=infra Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.


Komentari (0)

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:

Slične tvrtke

ŠTEF KONZALTING J.D.O.O.

Prodaja nekretnina, sudski vještak u graditeljstvu

TRG ŽRTAVA FAŠIZMA 5, 10290 Zaprešić

VRATA LOPAR D.O.O.

Prodaja i montaža sobnih vrata, Zadar

Paški prilaz 1, 23000 Zadar

T-H ART, KERAMIČARSKI OBRT

Postavljanje keramičkih pločica Osijek

REISNEROVA 41 B, 31000 OSIJEK

LIMARIJA PUKŠIĆ, VL. PUKŠIĆ JOSIP

Krovopokrivačke i limarske usluge Velika Gorica

BUŽIN 5,KOZJAČA, 10413 Kravarsko

ROCKCOLOR, OBRT ZA ZAVRŠNE GRAĐEVINSKE RADOVE, VL. SAŠA PETRIĆ

Povoljni soboslikarski radovi Istra

Nedešćina 101, 52231 Nedešćina

S.P.A.C.E. D.O.O.

Izvedba fasaderskih radova Zagreb

Palinovečka 19 D, 10000 Zagreb