Pečeni odojak i janjetina s ražnja Karlovac, Zagreb |
PEČENJARA DARIO može se pohvaliti dugogodišnjim uspješnim radom.
Kao svoju primarnu djelatnost ističe pripremu i posluživanje vrhunske hrane.
PEČENJARA DARIO sjedište ima na području grada Karlovca, gdje je s djelovanjem započela 2004. godine.
Kao primarnu djelatnost ističe pripremu i pečenja mesa na ražnju, a u sklopu djelatnosti izdvaja pečenje odojka i janjetine s ražnja.
Nalazi se i na lokaciji u Zagrebu, na adresi Barčev Trg, Tržnica Utrine.
Velik broj zadovoljnih gostiju već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu.
Pečeni odojak i janjetina s ražnja ono je što na raspolaganju ima PEČENJARA DARIO kojoj se s povjerenjem možete obratiti.
Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.
pon
po dogovoru
uto
po dogovoru
sri
po dogovoru
čet
po dogovoru
pet
po dogovoru
sub
po dogovoru
ned
po dogovoru
Postovani, Dali mogu naruciti 4-5kg odojka za Bozic i ako da kad ga najkasnije mogu podignuti na trznici Utrine? Hvala
Poštovani, zanima me da li se može na vašoj lokaciji u Zagrebu naručiti 5kg pečenog odojka za 23. ili 24.12. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
zanima me kupnja pečenog odojka 1-1,5 kg. pred Božić... više mi ne treba jer sam sama.. meni ne bi bilo problem doći na Utrine na tržnicu,,, molim odgovor
Poštovani, Zanima me dali pečete odojke? I ako da da mi posaljete kontakt broj. Lp, Šop
Imate pečenog odojka danas Trebam par kila
Poštovani, hitno mi se javite da pokušamo dogovoriti narudžbu pečenog mesa. Hvala Nada
Ja bi naručila 2 kilograma pečene prasetine za sutra ako nije kasno.Malo buta i malo rebaraca.Moj bi sin sutra došao po meso jer sam ja na poslu.BILO bi mi jako drago kad bi mi večeras još potvrdili da je to moguće.Ili možda mi možete dostsviti na posao,Tisak ispred Oktogona ,Hribarov prilaz.
Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.