Dodaj svoju tvrtku
TKD CERTUS, OBRT ZA PROIZVODNJU DRVENE AMBALAŽE, VL. TENA KUKOR

TKD CERTUS, OBRT ZA PROIZVODNJU DRVENE AMBALAŽE, VL. TENA KUKOR


Grada Wirgesa 19, 10430 Samobor

Otkup te popravak i prodaja drvenih paleta, Samobor


TKD CERTUS je tvrtka sa sjedištem u Samoboru, u Zagrebačkoj županiji, a bavi se proizvodnjom drvene ambalaže. Vrši otkup, prodaju i popravak drvenih paleta.

Otkuptepopravakiprodajadrvenihpaleta,Samobor3

Otkup te popravak i prodaja drvenih paleta, Samobor

TKD CERTUS je obrt smješten u Samoboru u Zagrebačkoj županiji. 

Primarna djelatnost tvrtke TKD CERTUS je otkup, popravak i prodaja drvenih paleta. Radom koji je približan reciklaži od starih i neiskoristivih paleta izrađuje nove, kvalitetne i oku ugodne palete. Neovisno o namjeni za koju ćete koristiti palete, one će ispuniti svoju svrhu.

Također, ova tvrtka vrši i samu proizvodnju i prodaju drvenih paleta za područje Samobor. Po potrebi posluje i izvan Zagrebačke županije. Primarna djelatnost kojom se bavi ova tvrtka je proizvodnja drvene ambalaže.

Radnici sa dugogodišnjim iskustvom izrađuju kvalitetne i korisne drvene ambalaže. Otkup te popravak i prodaja drvenih paleta, usluge su koje pruža tvrtka TKD CERTUS.

Za pitanja ili dodatne informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  n. r.

 • uto

  7-17 h

 • sri

  7-17 h

 • čet

  7-17 h

 • pet

  7-17 h

 • sub

  7-17 h

 • ned

  7-12 h

Koristene europalete

Podtovani, Po kojoj cijeni otkupljujete stare koristene ostecene drvene palete? Lp


rabljene palete

Poštovani, imate li trenutno na raspolaganju svijetlih i tamnih EUR paleta, HT, i koja je cijena? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i lijepi pozdrav, Diana Duganić Bajs DS SMITH PLASTICS KARLOVAC d.o.o.


Kupnja eu paleta

Postovani , Imamo interesa za kupnju eu paleta cca 1-3 kamiona tjedno...zanima nas cijena eu paleta mi se nalazimo u kraju Stuttgart - Njemacka Hvala Srdacan pozdrav..


Nunwil

Dobar dan Zanima me cijena za 2 tipa europalete (nove),sa certifikatom i bez .Trebalo bi mi 1000 kom za početak ,ako sve ok onda bi uzimao cca.10.000kom mijesecno. Molim vas saljite mi poruku na email Hvala Peter


EURO PALETE

Poštovani, Imam preko 100 rabljenih euro paleta. Kolika je cijena otkupa po komadu? Palete se nalaze u Bregani.


palete

da li otkupljujete drvene palete i po kojoj cjeni ? nalazim se u kutini


Palete

Upit u vezi paleta, imam oko 80 paleta u dimenzijama 80x120, 100x120 i 90x110, otprilike podjednako raspodjeljene i susjed ima isto toliko u tim dimenzijama pa me zanima da li vam te dimenzije odgovaraju i da li vam nije predaleko do nas. Palete su u Velikom Bukovcu, 10km od Ludbrega. Kolika bi bila cijena po paleti?


rabljene euro palete

Poštovani, po kojoj cijeni se vrši otkup rabljenih (ispravnih i ne oštećenih) euro paleta?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr