Dodaj svoju tvrtku
Ortodoncija, pravilan zagriz, stomatologija Varaždin

PRIVATNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZA ORTODONCIJU sa zubotehničkim laboratorijem MARIJA GERENČIR


Juraja Križanića 19, 42000 Varaždin

Ortodoncija, pravilan zagriz, stomatologija Varaždin


PRIVATNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZA ORTODONCIJU SA ZUBOTEHNIČKIM LABORATORIJEM MARIJA GERENČIR SPEC. ORTODONT ima sjedište u Varaždinu, a djeluje na području cijele Varaždinske županije.

Ordinacija trenutno ima tri zaposlena djelatnika, a osnovna djelatnost je ortodoncija. 

Ortodoncija,pravilanzagriz,stomatologija,Varaždin

Ortodoncija, pravilan zagriz, stomatologija Varaždin

PRIVATNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZA ORTODONCIJU SA ZUBOTEHNIČKIM LABORATORIJEM MARIJA GERENČIR SPEC. ORTODONT bavi se ispravljanjem nepravilnog položaja zuba, te odnosa među čeljustima, tijekom rasta i razvoja pa i kasnije tijekom života.

Cilj ortodoncije nije isključivo estetika kakvo je uvriježeno mišljenje, jer pravilno postavljeni zubi su ne samo lijepi nego su i važni za zdravlje čitavog sustava za žvakanje, čeljusnog zgloba i mišića te okolnog zubnog tkiva.

Pravilan položaj zubi u čeljusti i pravilan odnos gornje i donje čeljusti omogućuje ravnomjeran prijenos sila žvakanja, a time čuva i potporno tkivo zuba i same zube od preopterećenja, prekomjernog trošenja i propadanja te umanjuje ili uklanja probleme u čeljusnom zglobu.

Ortodoncija, pravilan zagriz, stomatologija usluge su koje pruža PRIVATNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZA ORTODONCIJU SA ZUBOTEHNIČKIM LABORATORIJEM MARIJA GERENČIR SPEC. ORTODONT.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Aparatić

Poštovani! Imam sina s rascjepom usne i nepca. Zanima me da li obavljate ortodonsku terapiju preko uputnice? Hvala i lp.


Arbajterjeva ulica 7, Ptuj

Ljepo pozdravljeni Nešto godina unatrag sam bila vaša pacientica i napravili ste mi zubni aparat. Molila bi za pregled i dogovor o novom aparatu ili korekciji. Puno pozdrava Tamara Čeh


pregled ortodonta sa djetetom

Molim Vas za pregled 9 godina starog djeteta i da li ide preko uputnice? hvala Srdačan pozdrav


pregled

Poštovani, trebala bih prvi pregled djeteta kod ortodonta i da li ide preko uputnice, i kolika je lista čekanja.


Dr.Ozvalda 5, 2270 Ormož

Zanimam se za aparat za ravnanje zoba v zgornji čeljusti. Zanima me kakšna je čakalna doba za prvi pregled in kolikšna je cena pregleda? Kakšne so cene fiksnih aparatov?


Aparatić

Poštovani, dijete bi mi trebalo aparatić za zube pa me zanima da li se kod vas aparati plaća ili imate ugovor sa HZZO-om? Hvala


Postavljanje ljuskice na mliječni zub

Pozdrav. Zanima može li se staviti ljuskica na mliječni zub (imam 21 godinu), naime trajni zub mi je postavljen vodoravno u maxilli, pa me zanima da li je moguće to estetski ispraviti bez operativnog zahvata. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr