Dodaj svoju tvrtku

Organizacija izleta i vodiči Dubrovnik


TURISTIČKI OBRT IRIS osnovan je 2009. godine i nalazi se na području Dubrovačko-neretvanske županije u Dubrovniku. Osnovna djelatnost je organiziranje izleta i vodiča za domaće i strane turiste. Kvalitetna usluga nadaleko je poznata, a to je ujedno garancija za nastavak nizanja poslovnih uspjeha i ubuduće.

OrganizacijaizletaivodiciDubrovnik1

Organizacija izleta i vodiči Dubrovnik

Dubrovnik je turistički, kulturno, povijesno, prometno značajan, svjetski poznat grad južne Hrvatske. Registriran je i na UNESCO-ov registar svjetske kulturne baštine.

Dubrovnik je grad iznimno bogate turističke ponude. Za temeljitiji razgled Dubrovnika, njegova blaga i spomenika potrebno je više dana. Već šetnjom Stradunom, uskim ulicama i trgovima, monumentalnim zidinama i tvrđavama posjetitelji se susreću s tisućljetnom ljepotom njegove kao u školjku uvučene urbane jezgre, stoljećima učenim vještinama zidanja, klesanja, rezbarenja, te se suočavaju s poviješću.

Dubrovnik je također nadaleko poznat po njegovom kulturnom životu. Tu je karneval, Dubrovački ljetni festival (kazališni, folklornih i glazbenih nastupa koji se održavaju na otvorenim pozornicama grada), razne izložbe koje se održavaju tijekom cijele godine..

Organizacija izleta i vodiči dio su ponude TURISTIČKOG OBRTA IRIS, kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr