Dodaj svoju tvrtku
Opća medicina, pedijatrija, Zagreb, Malešnica

DR. MR. SC. MED. PEDIJATAR, ORDINACIJA OPĆE MEDICINE AYOUB CHAOUKI


Ivane Brlić Mažuranić 46, 10000 Zagreb

Opća medicina, pedijatrija, Zagreb, Malešnica | 


DR. MR. SC. MED. PEDIJATAR, ORDINACIJA OPĆE MEDICINE AYOUB CHAOUKI nudi iskusne i pouzdane liječničke usluge za cijelu obitelj.

Primarna djelatnost ove ordinacije je pedijatrija.

Općamedicina,pedijatrija,Zagreb,Malešnica4

Opća medicina, pedijatrija, Zagreb, Malešnica

DR. MR. SC. MED. PEDIJATAR, ORDINACIJA OPĆE MEDICINE AYOUB CHAOUKI nudi iskusne i pouzdane liječničke usluge za cijelu obitelj. Primarna djelatnost ove ordinacije je pedijatrija.

Dugogodišnje iskustvo te svo stečeno znanje koristi kako bi svim svojim pacijentima pružio samo najbolju medicinsku skrb. Strpljiv doktor sa vrhunskim i bogatim znanjem prepoznaje dijagnostiku samim pogledom na pacijenta.

Medicinska sestra zaposlena u ordinaciji pomaže doktoru u radu sa pacijentima, a ljubav prema djeci te posebna predanost i znanje u radu sa djecom pomažu u savladavanju straha kod svakog malog pacijenta.

Stručnost, pedantnost i pouzdanost karakteristike su ovog doktora. Ordinacija se nalazi na adresi Ivane Brlić Mažuranić 46 u kvartu Malešnica, u Zagrebu.

Opća medicina, pedijatrija usluge su koje nudi DR. MR. SC. MED. PEDIJATAR, ORDINACIJA OPĆE MEDICINE AYOUB CHAOUKI.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  8/12 i 16 do19

 • uto

  8/12 i 16 do 19

 • sri

  8/12 i 16 do 19

 • čet

  8/2 16 do 19

 • pet

  8/12 i 16 do 19

 • sub

  po dogovoru

 • ned

  /

Lp

Imam bebicu sest mj stara do sad preboljeli bronhiolitis lezali na srebrnjaku poslije toga dva puta imali upalu uha i grla i evo trenutno smo opet bolesni na antibiotiku sve to konstantno prati kasalj i zastopan nosic koliko se god trudili i pazili nemozemo sacuvat djete od bolesti u ovih sest mj je popila pet antibiotika. Svi hvale vas i vas rad pa bi htj. Dovest malenu k vama na pregled da cujemo vase misljenje sto nam je ciniti i kako. Hvala


Bol u desnoj nozi 7-godišnjaka

Poštovani, imam sina 7,5 godina. prije tri dana mu se pojavili bolovi u desnoj nozi od kuka prema koljenu. nije mogao hodati, danas mu je bolje. Bili smo u Klajćevoj, snimali su mu koljeno i vadili krv. Nalazi uredni osim leukociti malo povišeni. s time da kašlje. Čula sam da ste dali već dijagnoze za mogući streptokok u kuku ili je moguće da je to samo od rasta. Molim Vas Vaše mišljenje. S poštovanjem, Marija Pokrovac


Pregled

Dobar dan, Zanima me koliko košta pregled djeteta i da li je moguće preko HZZO-a. Dijete ima 2 godine i 4 mjeseca. Radi se o tome da kašlje već godinu dana (otkad je krenuo u vrtić). Taj kašalj oscilira u smislu da kašlje manje pa jače i tako u krug ali kontsantno je prisutan. I kada je moguće doći na pregled? Zahvaljujem i lijep pozdrav, Maja Zidar 0919289135


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr