Dodaj svoju tvrtku

Okolišna dozvola i studija utjecaja na okoliš ~ EcoMission d.o.o tvrtka je koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo u radu, koje je najbolja potvrda visoke kvalitete koje pruža svojim klijentima. Kao svoju primarnu djelatnost ističe poslove na području zaštite okoliša i zaštite na radu.


Okolisna_dozvola_i_studija_utjecaja_na_okolis

Okolišna dozvola i studija utjecaja na okoliš

Tvrtka ECOMISSION d.o.o sjedište ima na području grada Varaždina,gdje je s poslovanjem krenula 2012. godine. Nalazi se na adresi Vladimira Nazora 12

Bavi se područjem zaštite okoliša, zaštite na radu te zaštite od požara. Svoje usluge pruža diljem Varaždinske županije, po potrebi i šire.

Kako bi pružili maksimalno kvalitetnu uslugu i sigurnost svojim klijentima, svi zaposlenici su visokoobrazovani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada i izrade elaborata. Na raspolaganju imaju bogato opremljen prostor za ispitivanje različitih utjecaja.

Akreditirani smo laboratorij za ispitivanje emisija onečišćujućih tvari u zrak iz nepokretnih izvora, ispitivanje električnih instalacija i sustava zaštite od djelovanja munje na građevine.

Zastita_na_radu_i_zastita_od_pozara

Zaštita na radu i zaštita od požara

ECOMISSION d.o.o velika sredstva ulaže u područje zaštite na radu, koje predstavlja skup djelatnosti (tehničkih, pravnih, zdravstvenih, psiholoških i pedagoških) putem kojih se otkrivaju potencijalne opasnosti opasne po život i zdravlje osoba na radnom mjestu te utvrđuju pravila, mjere i postupci kako bi se te opasnosti smanjile ili otklonile.

Kada je u pitanju zaštita od požara, ispituju ispravno funkcioniranje sustava za detekciju i dojavu požara te sustava za gašenje požara, definiraju sve radnje koje je potrebno poduzeti u slučaju nastanka požara.

Transparentno poslovanje te stroga primjena državnog zakona o zaštiti na radu, zaštiti okoliša i zaštiti od požara, garancija su visoke kvalitete naših usluga što svjedoči i mnoštvo zadovoljnih klijenata s raznih područja djelovanja.

Okolišna dozvola i studija utjecaja na okoliš samo su dio onoga čime se svakodnevno bavi tvrtka ECOMISSION d.o.o kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na jedan od navedenih brojeva.

 • pon

  07:00-15:00h, po potrebi

 • uto

  07:00-15:00h, po potrebi

 • sri

  07:00-15:00h, po potrebi

 • čet

  07:00-15:00h, po potrebi

 • pet

  07:00-15:00h, po potrebi

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr