Dodaj svoju tvrtku
Oftamologija za djecu, kabinet za kontakte leće, Osijek

SPECIJALISTIČKA OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA BRANKA GRBAC-BUDIN


Park kralja Petra Krešimira IV 6, 31000 Osijek

Oftamologija za djecu, kabinet za kontakte leće, Osijek |


SPECIJALISTIČKA OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA Branka Grbac-Budin, dr. med. ordinacija je koja je osnovana na području Osječko-baranjske županije.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe sve usluge na području oftalmologije.

budin11

Oftamologija za djecu, kabinet za kontakte leće, Osijek

SPECIJALISTIČKA OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA Branka Grbac-Budin, dr. med. sjedište ima na području grada Osijeka. Nalazi se na adresi Park kralja Petra Krešimira IV 6.

Ordinacija se primarno bavi oftamologijom za djecu i od samih usluga nudi i kontaktne leće, s obzirom da posjeduje kabinet za kontakte leće.

Dugogodišnje iskustvo i ljubav prema poslu garantira zadovoljstvo svih klijenata. Obratite im se s povjerenjem i provjerite vid svog djeteta u stručnoj ordinaciji.

Oftamologija za djecu te kabinet za kontakte leće ono je što u ponudi ima SPECIJALISTIČKA OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA Branka Grbac-Budin

Za sve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  Svaka druga u mjesecu uz prethodnu najavu na kontakt

 • sri

  07:00 - 14:30h

 • čet

  07:00 - 14:30h

 • pet

  13:00 - 20:30h

 • sub

  07:00 - 14:30h

 • ned

  13:00 - 20:30h

Kontaktne leće

Molim termin za prvi pregled za leće. Ako je moguće kasno popodne. Hvala.


Termin

Molim Vas termin za prvi pregled za nošenje kontaktnih leća za svog sina Antonia Josipović (2005).


Leće

Molim termin za pregled.


Pregled

Dob:34 god. Molim narudžbu bilo koji dan osim ponedjeljka iza 11:30 (putujem iz Vukovara busom). Izgubila desnu lecu -9,5 i lijeva -1,5, polutvrda. Radite li na uputnice? Treba li pregled doplatiti? Lece nosim od 13.god. praćena u Zg Rebro, R. Pokupec. Pregled tlaka i dioptirje, u 2018. 11.mj. nalaz vidnog polja u 6.mj. ove godine Možete li vi očitati nalaz vidnog polja kako se ne bi morala u Vukovaru zbog toga naručivati? Hvala!


oftalmologija

Molio bih narudžbu za pregled. Nosim kontaktne leće i odgovara mi bilo koji termin. Hvala


Kontaktne leće naručivanje

Pozdrav. Nosim naočale sa velikom dioptrijom, al bi zbog bavljenja sportom pokušao nositi leće pa sam od svog dr. oftamologa dobio preporuku i uputnicu za vas. Pa bi vas molio da mi javite slobodan termin pregleda.


Kontaktne lece

Nosim naočale ali htjela bih prijeći na kontaktne leće, a posto ih nikad nisam nosila, željela bih se naručiti kod vas. Obavila sam očni pregled a ne znam smijem li privatno naručiti leće ili prvo moram kod vas


htjela bi naručit kčerku za naočale

K vama sam upučena iz osiječke bolnice jer bi morala za pregled do svibnja iduče gofine,što nam je tp dugo čekat,jer nosi naočale i treba radi stakala obavit pregled,da bih stakkla rješila preko hzzzo,pa kad bi mogli doč zove se Katarina štraub ima 13g tel moj 0917225063 majka Dunja štraub


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr