Dodaj svoju tvrtku

Obrazovanje odraslih Koprivnica | 


LinguaNOVA j.d.o.o. je tvrtka prepoznata po dugogodišnjem uspješnom poslovanju. Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge podučavanja više stranih jezika.

Educirani i visokobrazovani jezičari naučit ćće Vas strani jezik bez imalo muke. Tako lako - tako LinguaNOVA!

Skola_za_strane_jezike_i_centar_za_obrazovanje_Koprivnica

Obrazovanje odraslih Koprivnica

LINGUANOVA J.D.O.O. je tvrtka koja djeluje sa sjedištem na području grada Koprivnice, gdje je s djelovanjem započela 1994. godine.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge cjeloživotnog obrazovanja, a naglasak je na učenju stranih jezika.

Prije više od 20 godina krenula je ambiciozno sa svojim partnerima u suvremeno učenje i poučavanje stranih jezika sa svim uzrastima polaznika.

LinguaNOVA njezin je sljednik, mlada tvrtka velikih ambicija u području obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja, sa sjedištem u gradu Koprivnici.

Kvalitetna_metodologija_prilagodena_svim_polaznicima

Kvalitetna metodologija prilagođena svim polaznicima

LinguaNOVA je kroz godine uspješnog rada unaprijedila metodologiju učenja stranih jezika i maksimalno ju prilagodila za najkvalitetnije rezultate učenja.

U fokus stavlja interaktivno učenje u kojem polaznik postaje subjekt, a nastavnik stručni koordinator nastavnih aktivnosti.

Ovakva metoda omogućava mnogo kvalitetnije usvajanje gradiva svim polaznicima, bez obzira na njihovu dob i eventualno predznanje vezano za određene jezike.

Osnazivanje_informaticke_pismenosti

Osnaživanje informatičke pismenosti

LinguaNOVA na raspolaganju također ima i razne programe vezane za stjecanje informatičke pismenosti. U prostoru škole tako možete sudjelovati u raznim tečajevima vezanim za znanje rada na računalu.

U adekvatno opremljenim učionicama, polaznicima su na raspolaganju razni stupnjevi tečajeva u sklopu kojih mogu unaprijediti svoje znanje za poslovne ili privatne svrhe.

Kvalitetni_djelatnici

Kvalitetni djelatnici

Svim polaznicima na raspolaganju su profesori s bogatim znanjem i iskustvom u radu, koji će svakome od njih pristupiti individulano i pobrinuti se da iz tečaja izvuku maksimum.

U moderno opremljenom centru na rasplaganju su im brojni termini na koje se mogu prijaviti i upotpuniti svoje znanje.

Škola za strane jezike i centar za obrazovanje je centar LinguaNOVA j.d.o.o. kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  prema dogovoru

 • uto

  prema dogovoru

 • sri

  prema dogovoru

 • čet

  prema dogovoru

 • pet

  prema dogovoru

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr