Dodaj svoju tvrtku
Obrada prerada žice i proizvodi od žice Končanica

STREK METALI d.o.o.


Daruvarski Brestovac 34, 43505 Končanica

Obrada prerada žice i proizvodi od žice Končanica |


STREK METALI D.O.O. je tvrtka široko prepoznata po visokoj kvaliteti svojih usluga.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe kvalitetnu obradu i preradu žice i izradu proizvoda od žice.


Obrada prerada žice i proizvodi od žice Končanica

Tvrtka STREK METALI D.O.O. sjedište ima u mjestu Končanica, na području Bjelovarsko-bilogorske županije. S uspješnim radom započela je 2007. godine.

Bavi se obradom metala i proizvodnjom metalne galanterije od žice i lima. Visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu već su prepoznali brojni zadovoljni klijenti.

U obavljanju svih zahvata koriste najkvalitetnije materijale uz vrhunsku mehanizaciju.

Obrada i prerada žice te proizvodi od žice usluge su koje pruža tvrtka STREK METALI D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za ostale informacije obratiti se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit

Lijep pozdrav. Zanima me cijena zicanih panela za ogradu visine 1,25 i cijenu stupaca za te panele. Hvala


Zica

Postovani, zanima me cjena pletene zice za ogradu univerzalna (6/6) 1.5m visine unaprijed hvala


Žica za ogradu

Dobar dan molim vas ponudu sa cijenom. Stup za panel visina 1270 sa pločicom 4 rupe, 3 kopče po stupu sa priborom 22kom Panel 1235x2500x5mm 21kom Stup za panel visina 1070 sa pločicom 4 rupe 3 kopče po stupu sa priborom 8kom Panel 1030x2500x5mm 7kom Boja zelena,stupovi dimenzije 6x6 mm Hvala.


DVD Repušnica ponuda panel ograde

Poštovani, Molio bi ponudu za panel ogradu visine oko 2 metra ukupne dužine 41 metar i ako radite vrata širine 3 metra, montažna na betonsku podlogu, sa stupovima.


Panel ograda

Poštovani, zamolio bih Vas ponudu za panel ogradu, visine 125cm, dužine 2,5m, stupac na tiplanje za istu, te pripadajuće kopče, šarafi šta ide na svaki stupac da bi se učvrstilo sve komplet. Unaprijed zahvaljujem na ponudi. Lp


Lim

Postovani, zanima me cijena trapeznog lima za nekih 40 kvadrata, treba mi za oblaganje šupe, pa mi odgovara i 2,3 klasa lima ako tako nesto postoji. Unaprijed hvala na odgovoru Lp


Upit

Poštovani, Molim vas cijene za Stup za panele s pločicom 14 kom- 1.25 m Stup koji ide u zemlju 15kom(ako ide svakih 2.5m)za žicu 1.25m visine 8 panela 1,25×2.5 m 50 m žice plastificirane za ogradu 1.25 m visine


Pletena zica za ograde, univerzalna (6\6) 1.5 m visine.

Molim vas dali imate zicu iz naslova? Trebam 10 buntova od. 25m. Placam gotovinom, treba mi za ogradu vrta. Dali imate dostavu za Pitomacu? Stanujem uz podravsku magistralu. Cijena koluta?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr