Dodaj svoju tvrtku

Obiteljski dom za starije i nemoćne Pula | Tvrtka MERI j.d.o.o. s radom je počela 2018.godine.

Osnovna djelatnost je briga, njega i skrb o starijim i nemoćnim osobama. Sjedište tvrtke je u Puli, na adresi De Franceschijeva 80, na području Istarske županije. Kvalitetna usluga i srdačan, individualan pristup za ljepšu starost - Dom Meri.

meri-naslovna

Obiteljski dom za starije i nemoćne Pula

MERI j.d.o.o. je poslovni subjekt čija je primarna zadaća briga, njega i skrb o starijim i nemoćnim osobama. Na području Istarske županije prepoznati su kao pružatelji kvalitetne i cjenovno pristupačne usluge.

Osobama starije dobi na raspolaganju je medicinsko osoblje i stručni djelatnici, educirani za rad sa starijim i nemoćnim osobama.

Kontinuirana edukacija i praćenje novih trendova i tehnologija uvelike je odgovorno za pružanje kvalitetne usluge.

Sobe su dvokrevetne, opremljene kupaonicama i svime što je potrebno za siguran, udoban i veseo život u zajednici ovoga tipa.

Djelatnici su svojim korisnicima na usluzi od 0-24, svakog dana u tjednu.

Za dostojanstvenu starost - DOM MERI.

Briga o starijim i nemoćnim osobama ono je što u svojoj ponudi ima tvrtka MERI j.d.o.o.

meri-jjjj

Usluge njege i skrbi za starije i nemoćne u obiteljskom domu u Puli

MERI j.d.o.o. tvrtka je specijalizirana za pružanje kvalitetnih i pouzdanih usluga brige i skrbi o starijim i nemoćnim osobama. Vrhunska usluga dostupna je na području Istarske županije, a svim štićenicima na raspolaganju je 24-satna briga ugodnog, educiranog i srdačnog medicinskog i drugog osoblja, koje će Vam uljepšati i olakšati treću životnu dob. Opremljeni su za skrb o nepokretnim osobama. Smještajni kapaciteti zadovoljavaju sve uvjete, tehničke i sanitarne, a štićenici su smješteni u sobama i apartmanima.

Kontinuiranim radom na poboljšanju uvjeta u ovom obiteljskom domu, do sada su ostvarili zavidne poslovne rezultate te poboljšali svoje usluge, na zadovoljstvo brojnih štićenika doma i njihovih obitelji.

Sobe su dvokrevetne, opremljene kupaonicama i svime što je potrebno za siguran, udoban i veseo život u zajednici ovoga tipa.

Usluge njege i skrbi za starije i nemoćne osobe ono je što u svojoj ponudi ima MERI j.d.o.o., poslovni subjekt kojem se možete obratiti s punim povjerenjem.

Za sve informacije, upite i rezervacije smještaja, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  0-24h

 • uto

  0-24h

 • sri

  0-24h

 • čet

  0-24h

 • pet

  0-24h

 • sub

  0-24h

 • ned

  0-24h

Upit

Poštovani, zanima me usluga u vašem obiteljskom domu za moju majku koja je pokretna, samostalna, ne nosi pelene, ima 75 godina i početni stadij vascularne demencije, LP Sanja


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr