Dodaj svoju tvrtku

Navodnjavanje sportskih terena


Navodnjavanje sportskih terena ~ DAMON D.O.O. je tvrtka koja se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u radu. Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge navodnjavanja sportskih terena. Na raspolaganju imaju automatizirane sustave renomiranih svjetskih proizvođača.

Navodnjavanjesportskihterena1

Navodnjavanje sportskih terena

Tvrtka DAMON D.O.O. sjedište ima na području grada Karlovca, gdje je s uspješnim poslovanjem započela 1999. godine. Svoje usluge pruža diljem Hrvatske, ali i u zemljama regije.

Tvrtka je zastupnik njemačke tvrtke Perrot, a osnovna joj je djelatnost profesionalno navodnjavanje sportskih terena.

Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu.

Sustav navodnjavanja maksimalno se prilagođava potrebama korisnika, za što će se pobrinuti profesioanlni djelatnici tvrtke DAMON D.O.O.

Koristenje_vrhunskih_automatiziranih_sustava

Korištenje vrhunskih automatiziranih sustava

Njemačka tvrtka Perrot sinonim je za kvalitetu koju u Hrvatsku donosi tvrtka DAMON D.O.O.

Kada je riječ o navodnjavanju sportskih terena potrebna je vrhunska mehanizacija koja će osigurati jednoliko raspoređivanje vode na terenu, a upravo to će Vam omogućiti proizvodi koje možete pronaći u njihovom asortimanu.

Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu.

Dugogodisnje_jamstvo_kvalitete

Dugogodišnje jamstvo kvalitete

Svi sustavi za navodnjavanje koji se mogu prinaći u ponudi tvrtke DAMON D.O.O. napravljeni su od najkvalitetnijih materijala, stvoreni da traju dugi niz godina.

Kupnjom jednog od proizvoda iz asortimana možete biti uvjereni kako ste pametno uložili u dugotrajno rješenje koje će svojim korisnicima omogućiti navodnjavanje površina svih veličina jednakim intenzitetom.


Ravnomjerno navodnjavanje kao preduvjet kvalitete

Kvalitetni sustavi za navodnjavanje osigurati će jednaku kvalitetu terena na cijeloj njegovoj površini, a upravo to je ono što Vam proizvodi tvrtke DAMON D.O.O. osiguravaju.

Ravnomjerno doziranje vode osigurava savršeno podlogu , a programiranje sustava omogućiti će navodnjavanje terna upravo onda kada Vi to želite.

Navodnjavanje_uz_znacajnu_ustedu

Navodnjavanje uz značajnu uštedu

Osim same kvalitete i dugotrajnosti sustava za navodnjavanje, svi proizvodi iz asortimana tvrtke DAMON D.O.O. mogu se pohvaliti i značajnom uštedom vode.

Učinkovit sustav za navodnjavanje odabrati ćete s obzirom na vrstu terena, ali možete biti sigurni kako će obaviti maksimalno kvalitetan posao uz gorištenje minimalne količine vode, što će dugoročno značiti i značajnije uštede sredstava kada je održavanje sportskih terena u pitanju.

Navodnjavanje sportskih terena ono je što na raspolaganju ima tvrtka DAMON D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit za ponudom

Poštovani, Molim Vas ponudu sa rokom isporuke za: Impact sprinkler Perrot ZE30........................................5 kom Roba je za daljnju prodaju. Unaprijed hvala! Dejan Šimić / Dejan Simic www.centar-alata.hr YouTube Kljuc 13 voditelj prodaje / sales manager https://youtu.be/CF2PBt7Q-68 CENTAR ALATA OSIJEK VISOKOKVALITETNI ALATI I OPREMA A.Waldingera 1a, Osijek 31000, Hrvatska/Croatia tel: +385 31 310 410 fax: +385 31 369 990 E-mail za račune i kompenzacije eracun.caos@gmail.com info@centar-alata.hr www.centar-alata.hr www.kljuc13.com


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr