Dodaj svoju tvrtku

Najsuvremenija barokomora Osijek |


Poliklinika SLAVONIJA po kvaliteti rada prepoznata je na području cijele Osječko-baranjske županije.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe kompletne usluge liječenja pacijenata. Nude pouzdane i precizne medicinske usluge.

slavonija888

Najsuvremenija barokomora Osijek

POLIKLINIKA SLAVONIJA OSIJEK s radom je započela 2013. godine na području grada Osijeka i široko je prepoznata po visokim standardima koje slijedi. Opremljena je najsuvremenijim medicinskim uređajima. Kao primarna djelatnost ističe se hiperbarična medicina i bezbolno liječenje hemoroida. 

U sklopu poliklinike djeluje i medicina rada, radiologija, kardiologija, baromedicina, gastroenterologija te ginekologija.

Najsuvremenija barokomora dio je opreme koju posjeduje POLIKLINIKA SLAVONIJA OSIJEK kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  07:00 - 16:00 h

 • uto

  07:00 - 16:00 h

 • sri

  07:00 - 16:00 h

 • čet

  07:00 - 16:00 h

 • pet

  07:00 - 16:00 h

 • sub

  07:00 - 16:00 h

 • ned

  07:00 - 16:00 h

Baro komora

Imam pitanje poslao sam vam koliko se čeka ali imam problem sa sinusima polipoidi desnog sinusa i sad pijem antibiotike kilamicin 5 dana a koliko sam čitao da bi se moglo zakomplicirati u vezi sinusa hvala lijepo.


Barokomora

Postovni, dobila sam preporuku doktorice za barokomoru. Dijagnoza: iznensdni idiopatski gubitak sluha. Molim informacije kako se mogu naruciti


Zujanje u uhu

Dobar dan Imam problema sa zujanjem u ljevom uhu Zanima me dali bi zujanje prestalo kad bi imao tretman u barokomori? I dali ste imali takav slucaj. Hvala na razumjevanju Lp.


Zamolba

Molila bih vas da me uputite što je sve potrebno od dokumentacije dobiti za liječenje u barokomori? Koliko treba čekati da se dođe na red za tretman?


cijena barokomore

koliko košta barokomora bez uputnice


Upit za liječenje u barokomori

, da li je moguće liječenje u barokomori bez preporuke liječnika i kolika je cijena tretmana? Suprug je dijabetičar 20 god. Do sada je operirao karotidu, imao je trombozu noge, uzima Metafarin. Hvala. Lp.


Zamolba za termin za liječenje u barokomori za pacijenta Katalinić Pavao iz Slav.Broda.

Poštovani Moj pacijent po preporuci spec. vask.kirurga u Sl.Brodu treba liječenje u Vašoj ustanovi.Boluje od I83-varikozne vene s ulkusom i upalom.Stanje je jako loše,iz desne potkoljenice secernira tkivna tekućina u toj mjeri da pkraj bolesnika ostaje trag na tlu. Molim Vas termin što je moguće prije.Hvala Sa štovanjem dr.Majer Marijana,Dom zdravlja Sl.Brod,Osječka 125.


UPIT

Suprug boluje od MS-multipla skleroza, pa me zanima kakva su Vaša iskustva u lječenju takvih bolesnika u barkomori.


upit za liječenje u barokomori

Suprug je dugogodišnji dijabetičar i prije 14 dana pojavili su se prvi znaci dijabetičkoga stopala( nekrotičko tkivo na palcu) i hospitaliziran na endokrinologiji 10 dana. Primao dvije vrste antibiotika( Klimicin i Klavocin) i po opustu prije 7 dana preporučena kontrola kod vaskularnoga kirurga. Kako sutra idemo na kontrolu, ne znamo što će preporučiti u daljnjem liječenju, zanima me mogućnost i način liječenja u barokomori u vašoj Poliklinici, po preporuci liječnika ili bez nje. Može li se liječenje provesti i u privatnome aranžmanu ukoliko izostane očekivana preporuka vaskularnoga kirurga. Naglašavam da je na svim pregledima do sada rečeno da je pravovremeni početak liječenja dijabetičkoga stopala. Nadajući se vašemu brzom odgovoru i razumijevanju naše zabrinutosti, srdačno Biserka vajlandić ( Napominjem da se i do sada suprug liječio u Vašoj Poliklinici kod doktora Bratelja).


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr