Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515Najljepši cvjetni buketi, aranžmani za razne prigode te dekoracije za sve prostore Zadar

SNJEŽANA, CVJEĆARSKO-ARANŽERSKI I TRGOVAČKI OBRT, VL. SNJEŽANA STIPČEVIĆ

Najljepši cvjetni buketi, aranžmani za razne prigode te dekoracije za sve prostore Zadar

Jurja M, Dalmatinca 7, 23000 Zadar

U cvjećarnici Snježana izrađujemo cvjetne bukete i aranžmane za razne prigode ili kao dekoracije za sve prostore, od suhog, umjetnog ili svježega cvijeća.

Cvijeće je neizostavan "začin" za svaku svečanost i prigodu, a osobito su vjenčanja nezamisliva bez njega.

Baš kao što i zadarska zdanja postoje od davnina, tako od davnina postoji i tradicija uveličavanja svadbenih svečanosti cvijećem.

Svatko želi da njegovo vjenčanje bude poseban dan, a upravo se uz pomoć cvjetnih kreacija najbolje postiže originalnost svadbene svečanosti, tako da dekoriranje vjenčanja predstavlja najveći izazov za svakog cvjećara.

Obratite nam se s punim povjerenjem, i Vaše ćemo vjenčanje učiniti nezaboravnim. Maštovito ćemo aranžirati svaki prostor, te napraviti vjenčani buket u skladu sa Vašim željama i izgledom vjenčanice. Kreiramo sve cvjetne i aranžerske dekoracije vezane uz vjenčanje: kitice, vjenčani buket, aranžiranje automobila, bukete za djeveruše, aranžiranje stolova u svadbenoj sali, dekoriranje crkve...

Vjenčani cvjetni ukrasi su podložni trendovima, kao npr. odjeća, frizure, kozmetika itd., a mi nastojimo biti uvijek među prvima! Vaš vjenčani buket je najvažniji svadbeni ukras, te njegovoj izradi pristupamo sa puno pažnje i mašte, vodeći računa o usklađenosti sa vjenčanicom.

Slobodno dođite i posavjetujte se s nama o vrsti cvijeća, kombinacijama boja ili obliku, i po mogućnosti donesite sliku vjenčanice ili uzorak tkanine od koje je izrađena.


Najljepši cvjetni buketi, aranžmani za razne prigode te dekoracije za sve prostore usluge su koje pruža obrt Snježana.


Za bilo kakve dodatne informacije ili upite svakako se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  8-12:30 h

 • uto

  8-12:30 h

 • sri

  8-12:30 h

 • čet

  8-12:30 h i 17: 20 h

 • pet

  8-12:30 h i 17: 20 h

 • sub

  8:00-13:00 h

 • ned

  -


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.


OCJENI TVRTKU


 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr