Dodaj svoju tvrtku
Najkvalitetnije strojne glazure, Međimurska županija

MURŠIĆ-MM D.O.O.


ČESTIJANEC 13, 40313 Sveti Martin na Muri

Najkvalitetnije strojne glazure, Međimurska županija | 


Tvrtka MURŠIĆ-MM D.O.O. posluje od 1996. godine na području Međimurske županije, a veliko iskustvo stekla je upravo u izradi strojnih glazura.

Nalazi se na adresi Čestijanec 13, Sveti Martin na Muri. Kvaliteta proizvoda je nadaleko prepoznata.

Najkvalitetnijestrojneglazure,Međimurskažupanija

Najkvalitetnije strojne glazure, Međimurska županija

Tvrtka MURŠIĆ-MM D.O.O. na tržištu je prepoznata kao visokokvalitetan i pouzdan partner, a poslovne aktivnosti obavlja na području Međimurske i Istarske županije sa tendencijom širenja poslovnih aktivnosti i na ostale regije i zemlje okruženja.

Strojne glazure mogu se ugraditi sa ili bez toplinske izolacije. Na mjestima gdje toplinska ili zvučna izolacija nije potrebna, glazura se stavlja na hidroizolaciju ili na PVC foliju. Što je debljina stiropora veća, to je već i toplinska, te zvučna izolacija.

Glazura se miješa posebnim strojevima koji je izmiješa u kvalitetnu masu, te se pomoću cijevi transportira do željenog mjesta za ugradnju bez obzira na duljinu, visinu i mjesto ugradnje.

Za miješanje se koristi separirani pijesak 0-4, voda, cement, vlakna, i prema potrebi aditivi za podno grijanje.

Najkvalitetnije strojne glazure dio su usluga koje nudi tvrtka MURŠIĆ-MM D.O.O.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  08-16 h

 • uto

  08-16 h

 • sri

  08-16 h

 • čet

  08-16 h

 • pet

  08-16 h

 • sub

  /

 • ned

  /

Mihovljan

Postovani, trebam uslugu zbukanja vanjskih i unutarnjih zidova na novoizgradjenoj garazi, kao i izradu estriha u istoj. Garaza je dimenzija 6,10x5,50 m, ukopana u zemlju 1m, tako da je zidova za zbukanje cca 70 m² i estriha 30 m². Estrih bi bio debljine 5 cm. Zanima me Vasa ukupna cijena za navedene radove. Ukoliko bi bili zainteresirani, radovi bi bili od pocetka 7. mjeseca.


franjo doring, čakovec, ivana pergošića 1

Poštovani, trebam izradu glazure cca 60 kvadrata. Molim Vas cijenu izrade sa Vašim materijalom i vrijeme izrade? Mjesto izrade Čakovec (staro sajmište). Pozdrav!


Upit

Poštovani, trebam izradu glazure cca 100m2.Molim vas cijenu izrade sa vašim materijalom. Hvala!


Upit

Poštovani.. Treba mi postavljanje kompletne glazure po kući otprilike 130m2.. Može cijena? I vrijeme kad bi, mogli doći jer nam treba što prije.. Hvala


Strojna glazura

Poštovani, interesira me cijena strojne glazura sa vašim materijalom i bez vašeg materijala? Mjesto rada je Donja Dubrava, međimurje.


Hidro izolacija , toplinska izolacija, estrihi

Poštovani. Bavimo se montažnom gradnjom već 12 godina (Tutis kuće www.tutis.hr ) i jedna od stavki na objektu koje ugovaramo jesu hidroizolaija (V3, termoizolacija 5+3 cm stiropor, estrihi). Pošto smo razvili dosta partnerskih odnosa u međimurju, htjeli bi dogovoriti i navedeno, te tražimo partnera koji bi nam taj dio posla odrađivao. Trenutni partner (Pecig,Ludbreg) zbog obima posla - rad na moru, teško može uskočiti u pohefinim trenucima, a pogotovo kada se odrađuje kompletan opis navedenoga. Ako ste zainteresirani za moguću suradnju bilo bi nam drago da se javite. Direktor društva Danijel Žohar. Za TUTIS KUĆE Chasma d.o.o Radnička 29, Pribislavec 40000 Čakovec dir.društva Danijel Žohar kontakt tel.: 098/181-3163


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr