Dodaj svoju tvrtku

Najbrža vučna služba Zagreb ~ VUČNA SLUŽBA BRKOMOBILI mlado je poduzeće koje u svakodnevnom radu slijedi isključivo najviše standarde. Primarna djelatnost obuhvaća usluge vučne službe. Raspolažu kvalitetnim vozilima koji će sve poslove obaviti kvalitetno i profesionalno.


Najbrza_vucna_sluzba_Zagreb

Najbrža vučna služba Zagreb

VUČNA SLUŽBA BRKOMOBILI sjedište ima u Sesvetama, na području grada Zagreba. S uspješnim poslovanjem je krenula 2017. godine, a svoje usluge pruža diljem Zagrebačke županije, po potrebi i šire.

Kao primarnu djelatnost ističe vučnu službu za sve vrste vozila, koja je dostupna svakodnevno. Spremni su odgovoriti na sve Vaše potrebe 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Bez obzira na priodu problema, oni će se pobrinuti da se Vaše vozilo u što kraćem roku vrati na cestu.

Vrhunske_usluge_bez_obzira_na_prirodu_problema

Vrhunske usluge bez obzira na prirodu problema

Iako seusluge vučne službe uglavnom povezuju s kvarom na vozilu, ističu kako uzroka problema na cesti postoji mnogo, a oni su na sve spremni odgovoriti. S Vam su tako u raznim situacijma, od kojih se ističu:

 • prometna nezgoda
 • puknuta guma
 • izgubljeni ključevi
 • ostanak bez goriva

Bez obzira na to u kojoj ste se od navedenih situacija našli, stručni tim VUČNE SLUŽBE BRKOMOBILI na teren će izaći u najkraćem mogućem roku.

Usluge_prijevoza_raznog_tereta_i_strojeva

Usluge prijevoza raznog tereta i strojeva

VUČNA SLUŽBA BRKOMOBILI za svoje korisnike na raspolaganju ima usluge prijevoza tereta na području Zagrebačke županije. Ova usluga prvenstveno uključuje prijevoz radnih strojeva, posebnih vozila i razbog tereta.

Mnoge su se tvrtke već uvjerile u brzinu i kvalitetu obavljenog posla te im se rado obraćaju. Brkomobili na raspolaganju ima kvalitetna i održavana teretna vozila kojima će svaki od navedenih poslova obaviti jednostavno i u svim rokovima dogovorenim s klijentima.

Vozni_park_prilagoden_svim_uvjetima

Vozni park prilagođen svim uvjetima

BRKOMOBILI VUČNA SLUŽBA na raspolaganju ima vrhunska vozila opremljena svim potrebnim dodacima za kvalitetno obavljanje svakog posla.

Riječ je o redovito održavanim kamionima specijalno opremljenim za jednostavno otklanjanje vozila s ceste, bez obzira o kojoj je kategoriji riječ.

Neprestanim ulaganjem u razvoj na ovom području plasirali su se u sam vrh hrvatskih poduzeća koja na raspolaganju imaju bilo kakav vid pomoći na cesti.

Usluge_dostupne_svima

Usluge dostupne svima

Ova vučna služba poseban naglasak stavlja na dostupnost usluga svim zainteresiranim klijentima. To u prvom redu znači kako ih odlikuju povoljne cijene svih usluga koje korisnicima neće predstavljati znatno financijsko opterećenje.

Još u samim začecima tvrtke BRKOMOBILI VUČNA SLUŽBA odlučila je, uz kvalitetu usluge, približiti se što većem broju korisnika koji će se uvjeriti u njenu kvalitetu. Danas tako imaju zaista velik broj referenci kvalitetno obavljenih poslova, čime se izuzetno ponose.

Profesionalnost_i_posvecenost_poslu


Profesionalnost i posvećenost poslu

Tim VUČNE SLUŽBE BRKOMOBILI sastoji se od profesionalnih djelatnika koji u navedenim poslovima imaju višegodišnje iskustvo.

Svojim su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju, a osim usluge šlepanja motornih vozila u kvaru, spremni su Vam ponuditi i savjet vezan za popravak istog.

Njihovi zaposlenici ujedno su i njihova najveća snaga i učiniti će sve kako bi pravovremeno reagirali na svaki Vaš poziv.

Najbrža vučna služba je VUČNA SLUŽBA BRKOMOBILI kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  0 - 24

 • uto

  0 - 24

 • sri

  0 - 24

 • čet

  0 - 24

 • pet

  0 - 24

 • sub

  0 - 24

 • ned

  0 - 24

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr