Dodaj svoju tvrtku
Montaža, demontiranje i najam svih vrsta skela Kostrena

SPIDER D.O.O.


Žarka Pezelja 9, 51221 Kostrena

Tvrtka SPIDER  D.O.O. posluje od 2013. godine te se bavi montažom skela.

U sklopu djelatnosti tvrtka obavlja usluge montaže, demontiranja i davanja u najam cijevnih i svih ostalih vrsta skela u industriji i brodogradnji.


Montaža, demontiranje i najam svih vrsta skela usluge su koje pruža SPIDER  D.O.O.


Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  po dogovoru

 • uto

  po dogovoru

 • sri

  po dogovoru

 • čet

  po dogovoru

 • pet

  po dogovoru

 • sub

  po dogovoru

 • ned

  po dogovoru

Najam H skele

Poštovani, molim Vas ponudu za najam 36m^2 H skele (6x6m) sa svim potrebnim elementima. Lokacija gradilišta je u Rijeci, predviđen početak radova 13.07., trajanje mjesec dana. Montaža i demontaža nisu potrebni. Hvala.


najam skele

objekat se nalazi u Crikvenici ,površina oko 300m2 skele vis 10m,pristupačan prilaz,montaža i demontaža vrijeme cca 15 dana,planirani radovi za 6 mj ,molim cijenu najma po danu .Hvala


litija

530 m2 na otoku Krku za 30-35 dana cena za transportom..pozdrav


SKELA MOST KRK

montaža i demontaža skele cca 8 m visine i 2m širine, Most KRK, veliki luk, lokacija Sv. Marko, 15 dana


Najam skele

Poštovani. Potrebno mi je 440 kvadrata cijevne skela za obiteljsku kuću, montaža i demontaža. Lokacija je Rijeka a predviđeni najam je minimalno mjesec dana. Unaprijed hvala.


Ponuda za najam skele

Dobar dan! Zanimala bi me cijena najma skele (170 m 2), dovoz,montaza I demontaza,lokacija je Viskovo. Pitanje glasi da li iznajmljujete skelu po danu ? I skela bi nam trebala u svibnju! Lp


Najam fasadne skele

Pozdrav..zanima me koliki je najam skele po kvadratu sa montazom i demonrazom na Marinici??hvala


najam skele -montaža i demontaža - radovi na krovištu

molim ponudu za najam skele sa montažom i demontažom u delnicama na stambenoj zgradi cca 400 m2 x dvije strane radi prekrivanja krova , teren ravan i pristupačan, trajanje najma sa obzirom na vremenske prilike u delnicama oko jedan mjesec l.p.


Montaža i demontaža skele

Poštovani. Treba mi montaža i demontaža građevinske skele na području Matulja radi farbanja fasade. Treba mi cca 230 m2 na 15 dana. Teren oko kuće je ravan i pristupačan!


Najam skele za fasadu

Poštovani ! Zanimame cijena najma skele za fasadu cc 600m2. Cijena za prijevoz montažu i demontažu. Mjesto montaže Malinska. Predviđeniradovi jesen 2019. Lijepi pozdrav Totić


Najam skele

Postovani, molim ponudu za najam skele 6 m duzine, 5 m visine (najam, prijevoz, montaza i demontaza) za Ucku za 7-14 dana. Hvala!


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr