Dodaj svoju tvrtku
PLESNA UDRUGA DIJAMANT-MAŽORETKINJE GRADA SISKA

PLESNA UDRUGA DIJAMANT-MAŽORETKINJE GRADA SISKA


Stupno 135 b, 44000 Sisak

PLESNA UDRUGA DIJAMANT -MAŽORETKINJE GRADA SISKA je novoosnovana neprofitna organizacija koja ima za cilj promicanje twirlinga, plesne umjetnosti, okupljanje i druženje plesača, organizaciju događanja, natjecanja i turnira.

Udruga je proizašla od mladih djevojčica i djevojaka Osnovne škole Sela koje su silno željele plesati i naporno vježbati kako bi mogle sudjelovati na domaćim europskim i svjetskim natjecanjima.

Plesna udruga Dijamant Sisak bavi se plesnom kategorijom MAJORETTES. S radom su počeli u travnju 2014. godine. Broj članica je u porastu u svim dobnim skupinama , treninzi su pod stručnim vodstvom certificiranih i nagrađivanih djevojaka sa dugogodišnjim iskustvom . Natjecanja prate s više kategorija ( sve formacije štap , pom pon .. ) a završavaju ih s zavidnim uspjesima , osvojene su zlatne, srebrne i brončane medalje na internacionalnim natjecanjima u organizaciji EMTE-europskog udruženja majorettes timova ( MEDITERRANEAN CUP, GRANDPRIX MAJORETTES SPORT, INTERDANCE FESTIVAL SARAJEVO, Regionalni turnir organizacije HUMT-a u 2015. godini ).

Prate sve humanitarne i druge organizacije te se rado odazivaju na iste

Veselimo se svakoj suradnji te se za sve informacije možete obratiti na navedenim kontaktima udruge o našem radu , sudjelovanjima i natjecanjima kako dosadašnjim tako i budućim kojima se jako radujemo.

POSTANI MAŽORETKINJA PLESNE UDRUGE DIJAMANT - POSTANI MAŽORETKINJA GRADA SISKA

Ako voliš druženje, ples, zabavu, putovanja – pridruži nam se na Danu otvorenih vrata 24.09.2016 godine u 12 sati u dvorani Osnovne škole Sela.

Dobne skupine:

Mini kadeti 4-8 godina

Kadeti 8-12 godina

Juniori 12-15 godina

Seniori 16-25 godina


Mažoretkinje, ples i natjecanje, druženje i putovanja

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  Po potrebi / po dogovoru

 • uto

  Po potrebi / po dogovoru

 • sri

  Po potrebi / po dogovoru

 • čet

  Po potrebi / po dogovoru

 • pet

  Po potrebi / po dogovoru

 • sub

  Po potrebi / po dogovoru

 • ned

  Po potrebi / po dogovoru

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr