Dodaj svoju tvrtku

Liker od pive Zagreb ~ RAZUM, OBRT ZA PROIZVODNJU LIKERA, VL. GORDANA RAZUM mladi je obrt s velikim ambicijama, u potpunosti predan proizvodnji vrhunskih proizvoda. Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge proizvodnje i prodaje likera vrhunske kvalitete, po pristupačnim cijenama.


Proizvodnja_i_prodaja_likera

Liker od pive Zagreb

RAZUM, OBRT ZA PROIZVODNJU LIKERA, VL. GORDANA RAZUM  sjedište ima u gradu Samoboru, na adresi Matije Gupca 2. S radom je krenuo 2016. godine, a svoje usluge pruža na području cijele Zagrebačke županije.

Primarna djelatnost obuhvaća proizvodnju i prodaju vrhunskih likera. Iako je riječ o mladom obrtu, kvalitetu svojih proizvoda već su imali priliku dokazati širokom krugu zadovoljnih kupaca.

Obrt RAZUM svojim je kupcima u mogućnosti ponuditi širok spektar vrhunskih proizvoda po pristupačnim cijenama.

U ponudi imaju velik izbor voćnih i ostalih likera, proizvedenih od najkvalitetnijih sastojaka, prema tradicionalnoj recepturi.

Kao svoju specijalnost ističu LIKER OD PIVE. Ovaj se liker na bazi pive dobiva uz dodavanje ruma i šećera koji prikrivaju gorčinu pive i tipično je slatkaskog i ugodnog okusa. Može se proizvesti od tamne ili svijetle pive.

Tradicionalna_receptura_za_vrhunske_proizvode

Tradicionalna receptura za vrhunske proizvode

Likeri su alkoholna pića s bogatom tradicijom u svim krajevima Hrvatske. Većina likera ima od 16 pa sve do 28 posto alkohola, a često se piju kao aperitivi, odnosno prije obroka.

Kada je podrijetlo likera u pitanju, možemo ih svrstati u dvije osnovne skupine. Prva su likeri dobiveni od voća, od kojih se najčešće koriste:

  • borovnica,
  • višnja,
  • aronija,
  • brusnica,
  • kruška,
  • naranča,
  • kupina
  • limun

Druga skupina likera začinjena je ljekovitim travama, korijenjem, pa čak i lišćem biljaka. Najčešće korištene biljke su:

  • bazga
  • ruža
  • lavanda
  • rogač
  • razne začinske trave

Proizvodnja likera podosta je vezana za podneblje, pa su tako u različitim dijelovima Hrvatske najpopularniji likeri od voća i biljaka karakterističnih za to podneblje.

Slozen_proces_proizvodnje

Složen proces proizvodnje

Sami likeri dobivaju se postupkom maceracije, odnosno namakanjem voća ili biljaka u nekoj vrsti alkohola, radi izdvajanja željene arome. Maceracija se tradicionalno koristi kao postupak prilikom dobivanja gotovo svih vrsta jakih alkoholnih pića.

Kada je u pitanju dobivanje likera, alkoholna baza najčešće su pića poput loze ili komovice, ali se često koriste baze poput rakije od jabuka, vilijamovke, kupine, maline i višnje kao i miješane baze više voćnih destilata.

Riječ je o složenom postupku kojim su zaposlenici obrta RAZUM stručno ovladali te danas svojim kupcima mogu ponuditi vrhunske proizvode provjerene kvalitete i odličnog okusa.


Siroka_primjena_likera

Široka primjena likera

Obrt RAZUM, osim kvalitete samih likera, može se pohvaliti i atraktivnim pakiranjem svojih proizvoda koje također čuva i njegovu svježinu. Njihovi likeri također su izvrsna ideja za poklon za bilo koju prigodu.

Osim toga, likeri su svoje mjesto pronašli i u svijetu kulinarstva te se tako često koriste u pripremi raznih kolača, gdje uz ostale sastojke osiguravaju punoću okusa i vrhunski desert.

Liker od pive samo je dio onoga što na raspolaganju ima RAZUM, OBRT ZA PROIZVODNJU LIKERA kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na navedeni broj.

  • pon

    9-17h

  • uto

    9-17h

  • sri

    9-17h

  • čet

    9-17h

  • pet

    9-17h

  • sub

    /

  • ned

    /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr