Dodaj svoju tvrtku

Kvalitetni lovački noževi Zagreb |


I.B.K. PELEŠ D.O.O. tvrtka je koja posluje već dugi niz godina, a sa svojim poslovanjem je započela 1993. godine, kada joj je primarna djelatnost bila prodaja rasvjete i elektromaterijala.

Kroz višegodišnje poslovanje razvijali su svoj rad kako bi danas pružili vrhunsku ponudu i uslugu. Danas se mogu pohvaliti dugogodišnjim uspješnim poslovanjem koje su postigli predanim radom.

LovačkinoževiZagreb04

Kvalitetni lovački noževi Zagreb

Tvrtka I.B.K. PELEŠ D.O.O. nalazi se u Zagrebu, na adresi Mladena Fiolića 18c. Sjedište tvrtke nalazi se u novoizgrađenom poslovnom centru u središtu Siska sa parkiralištem i prodajnim prostorom.

Zadovoljni klijenti rado dolaze iz svih krajeva Hrvatske jer bogat i kvalitetan asortiman kojim raspolažu omogućuje odličnu kupovinu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističu trgovinu na veliko raznim vrstama rasvjete, ali i sportskim asortimanom. Također, imaju bogatu ponudu sportskih noževa za lov i ribolov, a bave se i prodajom prirodne kozmetike. 

Bogato znanje i iskustvo kojim raspolažu garantira vrhunsku  uslugu i pomoć prilikom kupovine. Obratite im se s punim povjerenjem!

LovačkinoževiZagreb05

Povijest tvrtke I.B.K. PELEŠ D.O.O.

Tvrtka I.B.K. PELEŠ D.O.O. svoje je poslovanje započela devedestih godina u Sisku. U početku su se bavili prodajom rasvjete i elektromaterijala, a njegujući obiteljsku tradiciju dostigli su vodeće mjesto na području Sisačko-moslavačke županije.

Predan rad i znanje te vještina poslovanja osigurali su nizanje uspjeha u radu te vođenje uspješnog poslovanja.

2000. godine tvrtka prerasta u jednu od najpoznatijih tvrtki u Hrvatskoj za prodaju rasvjete i rasvjetnih tijela za:

 • kućanstvo
 • vanjsku rasvjetu
 • auto rasvjetu

Svoje poslovanje šire i na područje ručnih svjetiljaka, lovačke i ribolovne opreme i profesionalnu kozmetiku Arad.

LovačkinoževiZagreb02

Visoki standardi i kvalitetni proizvodi

Djelatnici i vlasnici tvrtke I.B.K. PELEŠ D.O.O. kroz svoje su poslovanje naučili da zadovoljstvo kod kupaca prije svega stvaraju kvalitetni, pouzdani i sigurni proizvodi.

Tom mišlju vodilli su se kroz svoje poslovanje te su odlučili kako će uvijek slijediti kvalitetu i birati kvalitetu prije kvantitete.

Njihovi proizvodi su svjetski brend proizvodi visoke kvalitete, koji su prepoznati od strane kupaca i već ih godinama plasiraju na hrvatsko tržište.

Tvrtka I.B.K. PELEŠ d.o.o. uvoznik je i distributer za sljedeće marke:

 • Mag-lite
 • Martinez Albainox noževi 
 • Luger optika
 • Arad Kozmetika  

Također, tvrtka je distributer multialata Leatherman, te žarulja i rasvjetnih tijela Osram, Vitone i elektromaterijala Tem Čatež, Vimar, Vi-ko i dr.

LovačkinoževiZagreb03

Široki asortiman i bogata ponuda

Tvrtka I.B.K. PELEŠ d.o.o. ima bogatu ponudu kvalitetnih proizvoda:

 • Maglite
 • Leatherman multialati
 • Martinez Albainox noževi
 • LUGER optika
 • Arad kozmetika
 • Osram rasvjetna tijela

MAGLITE svjetiljke proizvedene su najsuvremenijom tehnologijom iz visoko kvalitetnog avionskog aluminija. Odlikuju se jedinstvenim dizajnom i funkcionalnošću. Dostupne su u širokoj paleti boja i veličina, a veliku prednost stvara dostupnost svih rezervnih dijelova.

Leatherman je sinonim za stručno projektirani multi alat. Pojavio se 1975. godine i od tada predstavlja najbolji multi-alat na svijetu.

Leatherman multi alat je učinkovit, precizan, ugodan za držanje, oštar, detaljan, siguran, vrhunski dizajniran i savršeno centriran.

LUGER optika podrazumijeva cijeli niz optičkih proizvoda kao što su dalekozori (polu- profesionalni, profesionalni, vodonepropusni), ručni teleskopski ciljnici, optički ciljnici te Luger Dot-i (optički ciljnici s pojavom crvene točke na meti).

Arad kozmetika sadrži velik postotak jedinstvenih minerala iz Mrtvog mora i pruža potpuni koncept njege za lice i tijelo.

Osram rasvjetna tijela podrazumijevaju rasvjetu za kućanstva, različite svjetiljke i rasvjetna tijela.

LovačkinoževiZagreb06

Najbolja ponuda lovačkih noževa

Tvrtka I.B.K. PELEŠ D.O.O. prepoznata je po najboljoj ponudi lovačkih noževa i sportskih noževa za lov i ribolov. Profesionalci i amateri rado će i spretno rukovati Martinez Albainox noževima jer pružaju sigurnost i kvalitetu prilikom rada s njima.

Dugogodišnje iskustvo u radu jamstvo su visoke kvalitete svih usluga i proizvoda, u što su se već uvjerili i brojni zadovoljni klijenti.

U svojoj ponudi imaju sportski asortiman Martinez Albainox koji je izrađen od nehrđajućeg čelika- inox- a, dizajniran je u skladu sa najsuvremenijim europskim trendom i prilagođen je potrebama osoba raznih profila.

LovačkinoževiZagreb08

Specifikacije lovačkih noževa

Bogat asortiman noževa uključuje sve vrste noževa od podvodnih noževa pa do noževa za lov i ribolov.

Noževi su dostupni u raznim veličinama (od 5 cm do 16 cm) i različitih modela (gumirani, od drveta, plastični i od inoxa - sa uzorcima).

Posebno izdvajaju linije proizvoda:

 • Laguiole (kvalitete 440)
 • RUI/K25 (kvalitete 440)
 • Martinez Albainox (kvalitete 420 i 440)

Također, tvrtka ima visokokvalitetne inox-ove multinamjenske alate Martinez Albainox, različitih nastavaka i dimenzija. Svi multialati se sastoje od: kliješti, škarica, nožića, odvijača itd.

LovačkinoževiZagreb09

Kako ispravno koristiti Martinez Albainox noževe

Svaki nož ima rok trajanja. Kako bi Vaš nož trajao što duže, u našem slučaju Martinez Albainox nož može trajati zauvijek, ukoliko se o njemu pravilo brinete.

Nož treba nakon svakog korištenja očistiti i spremiti u predviđenu kutiju ili torbu. Nož treba zaštititi od nepotrebnog izlaganja vlazi, vodi, hladnoći ili previsokim temperaturama. Svi vanjski utjecaji mogu utjecati na kvalitetu noža, zato je važno da on bude zaštićen.

Također, pravilno rukovanje s nožem može mu uvelike produljiti rok trajanja. Prije svega, važno je sebe zaštititi jer su oštrice noževa izrazito oštre i lako se može ozlijediti.

Pravilno rukovanje nožem olakšat će Vam zadatak te ćete brzo i jednostavno izvršiti započetu radnju jer će nož svojom oštrinom i ostalim specifikacijama olakšati samo rukovanje.

Lovački, ribolovački i taktički noževi samo su dio bogate ponude tvrtke I.B.K. PELEŠ D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  08:00-16:00 h

 • uto

  08:00-16:00 h

 • sri

  08:00-16:00 h

 • čet

  08:00-16:00 h

 • pet

  08:00-16:00 h

 • sub

  /

 • ned

  /

Mag-lite

Zanima me mag-lite asortiman


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr