Dodaj svoju tvrtku
Kvalitetni i uvijek svježi pekarski proizvodi i kruh, Split

PEKARNA KAMBER


Trondhieinska 4, 21000 Split

Kvalitetni i uvijek svježi pekarski proizvodi i kruh, Split | 


Kvalitetni i uvijek svježi pekarski proizvodi i kruh mogu se pronaći u PEKARNI KAMBER. Ona se bavi proizvodnjom i prodajom vrhunskih proizvoda već duži niz godina na zadovoljstvo svih kupaca.

Kvalitetniiuvijeksvježipekarskiproizvodiikruh,Split3

Kvalitetni i uvijek svježi pekarski proizvodi i kruh, Split

PEKARNA KAMBER pekarna je sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i prodaji svih vrsta pekarskih proizvoda, peciva i slastica.

Nalazi se u Splitu, na adresi Trondhieinska 4. Svoje kvalitetne proizvode prodaje po povoljnim cijenama za područje cijele Splitsko- dalmatinske županije.

Ljubazno i profesionalno osoblje pruža kvalitetnu uslugu. Uvijek svježi i domaći proizvodi oduševljavaju sve kupce i razlog su njihovog vraćanja.

Kvalitetni i uvijek svježi pekarski proizvodi i kruh, ponuda je PEKARNE KAMBER.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  6-21 h

 • uto

  6-21 h

 • sri

  6-21 h

 • čet

  6-21 h

 • pet

  6-21 h

 • sub

  6-21 h

 • ned

  6-14 h

Molba za Humanitarnu božićnu fritulijadu studenata farmacije iz Splita

Poštovani, javljam se u ime podružnice Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students' Association – CPSA) u Splitu. Moje ime je Marija Vladović i u ovoj akademskoj godini 2018./2019. obnašam dužnost Povjerenika za promidžbu i sponzorstva podružnice CPSA-e Split na studiju Farmacije Sveučilišta u Splitu. Podružnica Udruge ove godine organizira već šestu Humanitarnu božićnu fritulijadu u prostorijama studentske menze restorana „Kampus“ koja će se održati 6.12.2018. godine. Bili bismo Vam jako zahvalni kada biste donacijom fritula i suhih kolača podržali navedenu humanitarnu akciju koja se ove godine organizira za Udrugu roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju „Anđeli“! • Udruga „Anđeli“ kao samostalna Udruga djeluje od 08. srpnja 2005. godine. Osnovna svrha djelovanja Udruge očituje se kroz nekoliko osnovnih ciljeva kojih je ukupna svrha promicanje i provođenje aktivnosti za poboljšanje kvalitete življenja djece-osoba najtežih tjelesnih invalida, te djece s teškoćama u razvoju, kako na području Splitsko-dalmatinske županije, tako i na području cijele Republike Hrvatske. Korisnici obuhvaćeni djelatnostima Udruge su djeca najteži tjelesni invalidi i djeca s teškoćama u razvoju, bez obzira na povijest bolesti i dijagnozu. Iz godine u godinu imamo sve veći odaziv studenata, ali i djelatnika Studentskog centra i Sveučilišta u Splitu povodom Fritulijade stoga nam je svaki, pa i najmanji doprinos Akciji od velikog značaja! CPSA je nezavisna i neprofitna studentska Udruga koja svojim zalaganjem promiče edukaciju studenata farmacije i medicinske biokemije o aktualnim temama unutar struke te zastupa interese studenata biomedicinskih znanosti. Zato budite i Vi dio Fritulijade kako bismo zajedno usrećili roditelje, djecu, sve djelatnike i volontere udruge „Anđeli“! Ukoliko ste voljni i u mogućnosti biti dio ove lijepe humanitarne akcije, molim Vas da me što prije kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje naše suradnje! Veselim se Vašem odgovoru, Srdačan pozdrav, Marija Vladović Povjerenik za promidžbu i sponzorstva podružnice Split | Commisioner for advertising and sponsorship in Split, 2018./2019. Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske | Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students' Association - CPSA e-mail: pr.cpsa.split@gmail.com phone number: +385981390438 web: http://usfmbh.wix.com/cpsa


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr