Dodaj svoju tvrtku
RUBIN J.D.O.O.

RUBIN J.D.O.O.


GORNJI VIDOVEC 11, IVANOVEC, 40000 Čakovec

Krovopokrivački radovi i sanacije kuća Čakovec


Tvrtka RUBIN J.D.O.O. tvrtka je sa sjedištem u Čakovcu, u Međimurskoj županiji koja djeluje od 2015. godine.

Kao svoju primarnu djelatnost, tvrtka ističe kompletne sanacijske i završne radove u kućama.

sanacije2

Krovopokrivački radovi i sanacije kuća Čakovec

Tvrtka RUBIN J.D.O.O. tvrtka je koja u Čakovcu posluje od 2015. godine. Tvrtka se bavi završnim i sanacijskim radovima na kućama, zgradama ili poslovnim prostorima.

Tvrtka RUBIN J.D.O.O. kvalitetno obavlja kompletne sanacijske i završne radove od kojih se ističu: zidarski radovi, knauf, parketi, keramika, vodoinstalacije i elektrika.


Profesionalnost u radu

Tvrtka se posebno ponosi profesionalnim zaposlenicima koji su svojim klijentima u svakom trenutku na raspolaganju.

Raspolažu i vrhunskom mehanizacijom koja jamči kvalitetno obavljanje svih vrsta radova. Zaspolenici tvrtke također iza sebe imaju višegodišnje iskustvo u obavljanju ovakvih vrsta radova te klijentima garantiraju vrhunsku kvalitetu.

Primarna djelatnost tvrtke su krovopokrivački radovi i sanacije kuća, u čemu se odlikuju profesionalnim radom te kvalitetom. Obratiti im se možete s potpunim povjerenjem.

Za bilo kakve dodatne upite, informacije ili dogovore slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  7-17h

 • uto

  7-17h

 • sri

  7-17h

 • čet

  7-17h

 • pet

  7-17h

 • sub

  /

 • ned

  /

sanacija krovišta

kuča se nalazi u beletincu varaždinska županija. trebam sanaciju krovištaod 150 m2 moj materjal što se tiče krovišta vaše limarija oplata lima roženice. komplet 2 dimjaka i žljebovnaki vodoravni i okomiti kuča je katnica 9x9 metara i vaše ruke. okvirna cjena pozdrav.


zamjena krova

molila bih Vas ponudu za zamjenu krova​ od salonita za lim. Kuća se nalazi u Novom Zagrebu i površine je cca 150m2 ( krov na tri vode). Prilikom sastavljanja okvirnu ponude, molim Vas i informaciju kada bi najranije mogli početi sa radovima je je prilikom velikih vjetrova otpala jedna ploča sa krova. Lp, Nataša


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr