Dodaj svoju tvrtku
Kompletni građevinski radovi po principu ključ u ruke, Mali Lošinj, Cres

KAMENA PIRAMIDA D.O.O.


Matije Gupca 7, 51550 Mali Lošinj

Kompletni građevinski radovi po principu ključ u ruke, Mali Lošinj, Cres | 


Tvrtka KAMENA PIRAMIDA D.O.O. kvalitetno i stručno obavlja sve građevinske radove po principu od temelja do krova, završne i unutarnje radove na području cijele županije, a prema potrebi i šire.

Kompletni građevinski radovi po principu ključ u ruke, Mali Lošinj, Cres

Tvrtka KAMENA PIRAMIDA D.O.O. nalazi se na adresi Matije Gupca 7 na Malom Lošinju, u Primorsko- goranskoj županiji.

Vrši usluge po principu ključ u ruke što označava građevinske radove do samog kraja bez potrebe za dodatnim radovima, te prostor spreman za useljenje.

Tvrtka trenutno zapošljava četvero djelatnika sa tendecijom širenja poslovanja. Registrirana djelatnost tvrtke je gradnja stambenih i nestambenih zgrada.

Kompletni građevinski radovi po principu ključ u ruke, usluga je koju nudi tvrtka KAMENA PIRAMIDA D.O.O.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  Prema potrebi

 • uto

  Prema potrebi

 • sri

  Prema potrebi

 • čet

  Prema potrebi

 • pet

  Prema potrebi

 • sub

  -

 • ned

  -

Nadogradnja na zgradi u Svajcarskoj.

Postovani, Planiram nadogradnju na zgradi sa dva ulaza (ili dve zgrad sa jednim zajdnickim zidom). Trenutno se sastoji od 12 apartmana na 3 nivoa. Potrebno je da se nadograde jos tri nuvoa sa jos 12 apartmana (ukupno 24 sa 12 postojaca). Takodje je prosirenje i produzenje postojace neophodno kako bi se ojacala konstrukcija i podnela dodatni teret (spoljni stubovi). Misleo sam da to prosirenje na postojece apartmane budu jednostavno balkoni a da se za nove apartmane poveca povrsina. Postojeci apartmani su renovirani pre samo godinu dana ali je potrebno da se resi ventilacija zbog vlage. Zadnji nivo je potkrovlje tako da je neophodno da se uradi ploca na tom nivou. Takodje se nadogradnja zavrsava sa potkrovljem. Mislim da je takodje potrbno da se promeni cela sanitarna instalacija kupatila i kuhonja kao i kotao za grejanje, kako bi se dodatni apartmani povezali i ugradila toplotna pumpa. Trenutno nema liftova ali za zgradu od 6 nivoa je neophodno da se dodaju dva. Najverovatnije spolja pored ulaznih vrata (u novom prosirenju). Takodje je potrbno da se cela instalacija interfona promeni kako bi se ujedinila novi i stari deo. Celu zgradu je neophodno izolirati na najmanje 0,15 W/m²K. Planiram i ugradnju solarnih celija za proizvodnju electricne energije. Interesuje me najvise resenje kljuc u ruke ali sa kvalitenim materijalima i radom po standardu Svajcarske. Dostupan sam ako zelite da me nazovete telefonom, na viber ili whatsapp. +41 (79) 8242670 Nadam se da sam uspeo da vam objasnim potrebe. Prijateljski pozdrav.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr