Dodaj svoju tvrtku

Kompletne pogrebne usluge Gospić |


Tvrtka PIL D.O.O. djeluje sa sjedištem u Gospiću, na području Ličko-senjske županije. Prepoznata je po pružanju usluga vrhunske kvalitete.

Primarno se bavi uslugama vezanim za organizaciju pogreba, u čemu ima dugogodišnje iskustvo.

pil

Kompletne pogrebne usluge Gospić

PIL D.O.O. tvrtka je koja ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju na području Hrvatske ali i zemalja EU. Trenutno broji 4 zaposlena djelatnika.

Tvrtka pruža kompletne pogrebne usluge, s poštovanjem i dostojanstvom prema umrlim osobama.

Stručno i ljubazno osoblje, te dugogodišnje iskustvo omogućilo je specijaliziranje za obavljanje pogrebne djelatnosti.

Također, nude i cvjećarsko-aranžerske usluge koje uključuju izradu vijenaca, cvjetnih aranžmana i buketa po želji naručitelja, te dostavljamo iste na željenu adresu. Ugovaraju pogrebe na svim grobljima uz ishođenje kompletne dokumentacije.

Kompletne pogrebne usluge ono su u čemu tvrtka PIL D.O.O. ima dugogodišnje iskustvo te im se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Draško Maričić

2007 ili 2008 godine ste vršili prijevoz posmrtnih ostataka Draška Maričića iz Zemuna u Frkašić. Nasljednici nemaju smrtni list, niti je činjenica smrti upisana u matični ured Plitvička Jezera. Molim da provjerite da li imate što u vašoj arhivi, odnosno da mi javite na koji način ste dobili i od koga isprave i dozvole za prijevoz iz Srbije u Hrvatsku. Hvala. Odvjetnik Damir Katić iz Zagreba


Uređenje groba i kamenorezačke usluge

1. Potrebno je da u prvoj polovini 9. meseca uredim dvostruki grob u Gračacu (postavljanje najlona, nasipanje rizle i dr). Grob je ograđen i ima spomenik. Ovaj posao bi trebalo uraditi u vreme kada ja budem u Gračacu, o čemu bi se naknadno dogovorili. Ako možete da ovo uradite recite mi cenu u eurima i način plaćanja. 2.Interesuje me da li izrađujete nadgrobne spomenike tipa "knjiga" i koliko koštaju sa ispisivanjem imena, slikom i postavljanjem. U očekivanju Vašeg odgovora, pozdravljam vas! Slobodan P.S. Obraćam se vama, po preporuci iz Gračaca!


2 vijenca

Poštovana, malo prije smo se čule telefonom i naručila sam 2 vijenca za pogreb gđe. Binički Milke na Ličkom Osiku 06.07.2018. u 17 sati. Molim Vas da mi pošaljete podatke za uplatu. Unaprijed hvala i lijep pozdrav, Borić


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr