Dodaj svoju tvrtku
KLESARSTVO KATANEC, KLESARSKI OBRT, VL. KATANEC IVICA

KLESARSTVO KATANEC, KLESARSKI OBRT, VL. KATANEC IVICA


Bosanska ulica 17, 42000 Varaždin

Klesarstvo u građevini Varaždin | 


KLESARSTVO KATANEC, KLESARSKI OBRT, VL. KATANEC IVICA je obrt osnovan na području varaždinske županije u samome gradu Varaždin.

Klesarski obrt KLESARSTVO KATANEC bavi se rezanjem, oblikovanjem i obradom kamena u klesarstvu.

klesarstvo1

Klesarstvo u građevini, Varaždin

KLESARSTVO KATANEC tvrtka je sa sjedištem u Varaždinu i bavi se obradom kamena u klesarstvu. 

KLESARSTVO KATANEC također ističe usluge klesarstva u građevini kao što su uređenje interijera i eksterijera.

Uz to, za Vas obavljaju i klesarske usluge kao što su izrada radnih ploha od kamena, kuhinje, umivaonici, stolovi, tuš kabine.

Profesionalno osoblje specijalizirano je i za izradu kamina, ali i staza od kamena i popločenja, koje će uljepšati svaki dom. Stoga im se možete obratiti s poptpunim povjerenjem

Za sve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  07-17h

 • uto

  07-17h

 • sri

  07-17h

 • čet

  07-17h

 • pet

  07-17h

 • sub

  07-12h i po potrebi/dogovoru

 • ned

  /

PONUDA ZA IZRADU SPOMENIKA

Molim Vas okvirnu ponudu za izradu spomenika . Mjesto : novo groblje u Varađdinu, dvostruka grobnica Uvjet : crni mramor - jer se nalazi na početku reda Hvala


Upit

Poštovani, molim info da li vršite usluge brušenja kamenih grobnih ploča (oštećenja nema ali ima mrlja od voska) te kolika je cijena brušenja po m2? Radi se o dvostrukom grobnom mjestu na groblju Biškupec. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.


Grobna ploca za dva mjesta

Molim vas cijenu za dva grobna mjesta Dvje nadgrobne ploce crni mramor


Ponuda za uređenje grobnog mjesta

Poštovani, molim Vas da mi izradite ponudu za skromno uređenje jednostrukog grobnog mjesta na Varaždinskom groblju.Crni mramor oko grobnog betona i na gornjim rubovima,u sredini šljunak te obična nadgrobna ploča s natpisom TIHI DOM MESEK te jedna vaza s lijeve strane. VLADKO 1937-2017 , fotografija sa strane,u podnožju MIR VJEČNI. Ponudu ste već radili na ime Mesek Žano,ali sada hoće što skromniju.Također Vas molim da mojoj svekrvi Mariji Blažević uklešete godinu smrti.


Upit

Molim vas informativnu ponudu za unutarnje klupcice ( izrada+montaza) cca.5m2 debljine 2cm konkretno me zanima mramor "carara" ili neki najslicniji njemu... Hvala!


Poslovna suradnja -kompenzacija

Poštovani, voljeli bi s vama u suradnju. Kod nas je trenutno akcija oglašavanja na našem mediju www.trecadob.com s velikim popustom u iznosu od samo 800kn i to za 30 dana sa jednim sponzoriranim člankom te 1500kn za 3 mjeseca koji su kod nas jako dobro čitani i imamo odlične rezultate stoga bi bilo dobro ih iskoristiti jer su također i besplatni. Ova ponuda nam vrijedi do kraja 2017. i voljeli bi da ste i vi jedan od naših partnera. U prilogu vam dostavljam ponude. Ovim putem bi vam voljela ponuditi mogućnost kompenzacijskog dogovora naše moguće poslovne suradnje. Molim vas za malo vašeg slobodnog vremena. Predlažem termin sastanka 6.11. u jutarnjem terminu. Budite ljubazni potvrditi mi primitak ovog dopisa. Zahvaljujem se Lijepi pozdrav i svako dobro


Molim ponudu

Molim Vas okvirnu ponudu za vanjske klupice od granita rosso porrino dimenzije 2 komada 166x22x2 ili 4 komada 83x22x2 2 komada 238x20x2 ili 4 komada 119x20x2 Hvala unaprijed. Lp.

Odgovor - KLESARSTVO KATANEC, KLESARSKI OBRT, VL. KATANEC IVICA

Poštovani hvala na upitu i evo ponude. Porrino 2 cm debljine prema mjerama 1,206m2 x600,00 kn = 723,60 kn Hvala Lp


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr