Dodaj svoju tvrtku
KLESARSTVO KATANEC, KLESARSKI OBRT, VL. KATANEC IVICA

KLESARSTVO KATANEC, KLESARSKI OBRT, VL. KATANEC IVICA


Bosanska ulica 17, 42000 Varaždin

Klesarstvo u građevini Varaždin | 


KLESARSTVO KATANEC, KLESARSKI OBRT, VL. KATANEC IVICA je obrt osnovan na području varaždinske županije u samome gradu Varaždin.

Klesarski obrt KLESARSTVO KATANEC bavi se rezanjem, oblikovanjem i obradom kamena u klesarstvu.

klesarstvo1

Klesarstvo u građevini, Varaždin

KLESARSTVO KATANEC tvrtka je sa sjedištem u Varaždinu i bavi se obradom kamena u klesarstvu. 

KLESARSTVO KATANEC također ističe usluge klesarstva u građevini kao što su uređenje interijera i eksterijera.

Uz to, za Vas obavljaju i klesarske usluge kao što su izrada radnih ploha od kamena, kuhinje, umivaonici, stolovi, tuš kabine.

Profesionalno osoblje specijalizirano je i za izradu kamina, ali i staza od kamena i popločenja, koje će uljepšati svaki dom. Stoga im se možete obratiti s poptpunim povjerenjem

Za sve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  07-17h

 • uto

  07-17h

 • sri

  07-17h

 • čet

  07-17h

 • pet

  07-17h

 • sub

  07-12h i po potrebi/dogovoru

 • ned

  /

Upit

Molim vas informativnu ponudu za unutarnje klupcice ( izrada+montaza) cca.5m2 debljine 2cm konkretno me zanima mramor "carara" ili neki najslicniji njemu... Hvala!


Poslovna suradnja -kompenzacija

Poštovani, voljeli bi s vama u suradnju. Kod nas je trenutno akcija oglašavanja na našem mediju www.trecadob.com s velikim popustom u iznosu od samo 800kn i to za 30 dana sa jednim sponzoriranim člankom te 1500kn za 3 mjeseca koji su kod nas jako dobro čitani i imamo odlične rezultate stoga bi bilo dobro ih iskoristiti jer su također i besplatni. Ova ponuda nam vrijedi do kraja 2017. i voljeli bi da ste i vi jedan od naših partnera. U prilogu vam dostavljam ponude. Ovim putem bi vam voljela ponuditi mogućnost kompenzacijskog dogovora naše moguće poslovne suradnje. Molim vas za malo vašeg slobodnog vremena. Predlažem termin sastanka 6.11. u jutarnjem terminu. Budite ljubazni potvrditi mi primitak ovog dopisa. Zahvaljujem se Lijepi pozdrav i svako dobro


Molim ponudu

Molim Vas okvirnu ponudu za vanjske klupice od granita rosso porrino dimenzije 2 komada 166x22x2 ili 4 komada 83x22x2 2 komada 238x20x2 ili 4 komada 119x20x2 Hvala unaprijed. Lp.

Odgovor - KLESARSTVO KATANEC, KLESARSKI OBRT, VL. KATANEC IVICA

Poštovani hvala na upitu i evo ponude. Porrino 2 cm debljine prema mjerama 1,206m2 x600,00 kn = 723,60 kn Hvala Lp


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr