Dodaj svoju tvrtku
Klesarstvo, nadgrobni spomenici i grobnice Zagreb, Hrvatska

KLESARSTVO PERO BARBARIĆ


Klesarski Put 3, Mirogoj, 10000 Zagreb

Klesarstvo, nadgrobni spomenici i grobnice Zagreb, Hrvatska |


KLESARSTVO PERO BARBARIĆ je obrt osnovan na području Zagrebačke županije.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe obavljanje kompletnih klesarskih usluga.

barbaric111

Klesarstvo, nadgrobni spomenici i grobnice Zagreb, Hrvatska

Obrt KLESARSTVO PERO BARBARIĆ sjedište ima na području grada Zagreba, gdje je s radom započeo još 1985. godine.

Obrt se primarno bavi kompletno svim klesarskim uslugama, obradom kamena (mramor, granit, umjetni kamen), izradom nadgrobnih spomenika i grobnica, te kompletno svim građevinskim uslugama.

U svemu od navedenog slijede isključivo najviše standarde, u što su se već uvjerili i brojni zadovoljni klijenti.

Klesarstvo, nadgrobni spomenici i grobnice ono su što na raspolaganju ima KLESARSTVO PERO BARBARIĆ kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za sve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  po dogovoru/potrebi

 • uto

  po dogovoru/potrebi

 • sri

  po dogovoru/potrebi

 • čet

  po dogovoru/potrebi

 • pet

  po dogovoru/potrebi

 • sub

  po dogovoru/potrebi

 • ned

  po dogovoru/potrebi

Grob na Krematoriju Mirogoj

Pokojnik je umro prije nekoliko dana, potrebn je uklesati ime i prezime, datum rodjenja i smrti, kao i ponoviti slova na umrloj majci 2011.g. Također trebam križ koji je zaboravljen stavljen prvi put. Molim za cijenu i kontakt za dogovor, Lp


Uređenje groba

Poštovani, dakle trebam radove na način da je na grobu kaseta za urne a dole je izbetonirana ploča 200 x100 koju bi htjela presvući u kamen i popravak kasete na način da se ploča pomaknula i treba ju vratiti na mjesto. Molim ponudu, groblje je Miroševac polje 284, razred II broj 262 Na ime Zdenka Komerički


Uređenje groba

Poštovani Grob se nalazi na Mirogoju (jedno mjesto) i na njega je potrebno uklesati ime, godinu rođenja i smrti te grob izbrusiti (kulir) i fugirati ploču. Molim Vas ponudu.


Popravak nadgrobnog spomenika oštećenog u potresu

Poštovani, imam obiteljski nadgrobni spomenik koji se je zarotirao u potresu. Nije pao i puknuo već se zarotirao iz centra. Spomenik se nalazi na groblju Mirogoj. Mogu vam mailom poslati slike da vidite o čemu se radi i radi procijene troškova popravka ako biste prihvatili posao.


Femily

Postovani Dali je Marica Jukic iz Slakovaca vasa sestra Pozdrav Juric


Upit

Postovani trebala bi na grob na Mirogoju uklesat podatke o pokojniku ime i prezime,datum rođenja i smrti pa me zanima okvirno cijena hvala lp


uređenj goba nakon potresa, pomaknut gornji dio spomenika

Jučer smo bili na Mirogoju i kod Vas, bio je poslovođa, uzeo je podatke no javljam ponovno Mirogoj Ž-9-II/I-88


uređenje grobnog mjesta

Poštovani, Molim Vas okvirnu cijenu (raspon od-do) za uređenje grobnog mjesta (kazeta za 4 urne) na krematoriju/Gaju urni. Željeli bi spomenik debljine cca 8cm sa srebrnim slovima. Oblačenje bočnih stranica kazete i „stazice“ oko kazete (debljina kamena po preporuci i standardima). Eventualno dodatak jedne vaze i „stalka“ za lampaše. Kamen sličan kao i postojeći čini mi se najbliži impalo granitu. Za eventualna pitanja slobodno me kontaktirajte.


Izrada grobnice

Poštovani, imam grob na Mirogoju, odmah kraj prvog ulaza kod početka arkada koji bi htjela urediti iz zemljanog groba u grobnicu. Grob sam prije nekoliko godina, na žalost potpuno uredila s kamenom, sad bi ipak napravila grobnicu. Zadnji ukop je bio 1973. god. Procjenu o izradi grobnice imam od uprave groblja i može se napraviti raka. Sad moram naći nekoga tko bi mi to mogao kvalitetno napraviti. Budući se radi o Mirogoju, trebaju neke dozvole bez kojih ne smijem dirati. Ako ste za ovaj zahvat molim Vas napravite mi orijentacijsku ponudu koliko bi me to sve koštalo i da li ste u mogućnost prihvatiti se toga zahvata. S poštovanjem S. Kovačević


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr