Dodaj svoju tvrtku
Izrada unutarnje stolarije Gornji Hrašćan

STOLARIJA D&D J.D.O.O.


Varaždinska 38/B, 40306 Gornji Hrašćan

Izrada unutarnje stolarije Gornji Hrašćan | 


STOLARIJA D&D J.D.O.O. mlado je poduzeće prepoznato po kvaliteti svojih proizvoda. Kao svoju primarnu djelatnost ističe izradu unutarnje stolarije. U procesu proizvodnje koriste isključivo vrhunske materijale i modernu mehanizaciju.

Izrada_namjestaja_po_mjeri_Medimurje,Medimurska

Izrada unutarnje stolarije Gornji Hrašćan

Tvrtka STOLARIJA D&D J.D.O.O. sjedište ima u mjestu Gornji Hrašćan, na području Međimurske županije. S poslovanjem je krenula 2017. godine, a usluge pruža diljem Hrvatske. Iako je riječ o mladom poduzeću, velik je broj zadovoljnih klijenata već prepoznao visoku kvalitetu njihovih usluga.

Primarna djelatnost tvrtke obuhvaća izradu namještaja po mjeri, unutarnje stolarije i najam pivskih garnitura.

Ponose se korištenjem najkvalitetnijih materijala, kao i vrhunske mehanizacije kojom će svakom klijentom omogućiti komad namještaja dugog vijeka trajanja, koji se savršeno uklapa u njegov životni ili poslovni prostor.

Personalizirani_pristup_izradi

Personalizirani pristup u izradi

STOLARIJA D&D J.D.O.O. je tvrtka koja svojim klijentima od samog dogovora osigurava personalizirani pristup izrade, u potpunosti poštujući želje i ideje klijenata.

Stručni djelatnici tvrtke imaju bogato znanje i iskustvo u obavljanju ovog posla, a potruditi će se da svakom klijentu osiguraju moderan i atraktivan namještaj koji će savršeno upotpuniti prostor u kojem se nalazi.

Velik_izbor_materijala_i_boja

Velik izbor materijala i boja

Ono što tvrtka STOLARIJA D&D J.D.O.O. osigurava svojim klijentima jest mogućnost izbora između velikog broja metrijala i boja koji će biti korišteni u izradi namještaja.

Možete biti sigurni kako će konačan proizvod biti u potpunosti prilagođen Vašem domu i stilu uređenja.

Tvrtka na raspolaganju također ima i najam pivskih garnitura, a osim visoke kvalitete svih proizvoda, odlikuju ih i pristupačne cijene.

Izrada unutarnje stolarije samo je dio onoga što vam nudi tvrtka STOLARIJA D&D J.D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte.

 • pon

  7-15h

 • uto

  7-15h

 • sri

  7-15h

 • čet

  7-15h

 • pet

  7-15h

 • sub

  po potrebi

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr