Dodaj svoju tvrtku

Izrada tendi za brodove Zadar |


ZADARPLAST D.O.O. je tvrtka široko prepoznata po visokoj kvaliteti svojih usluga, ali i dugogodišnjem uspješnom poslovanju.

Jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu u proizvodnji tendi za brodove i ostalih proizvoda za zaštitu od sunca. 

zadarplast1111

Izrada tendi za brodove Zadar

Tvrtka ZADARPLAST D.O.O. preko 30 godina djeluje sa sjedištem u gradu Zadru. Primarno se bavi proizvodnjom tendi i ostalih proizvoda za zaštitu od sunca.

Zadarplast ima vlastitu proizvodnju te nude montaže svih vrsta tendi, žaluzina, rolo i panel zavjesa, trakastih zavjesa i ostalih sličnih proizvoda.

Tvrtka primarno proizvodi zaštitne brodske tende odnosno platna za tende koja su kroz godine i tehnološki unaprijeđena s UV-filterima koji služe kako bi spustili temperaturu do 10 celzija unutar objekta.

Platna su načinjena od mreže vlakana koja nude toplinsku izolaciju a pri tome su vjetro-propusna.

Osim brodskih tendi tvrtka proizvodi i tende za terase i balkone.

Također nude i proizvodnju sprayhood-a te brodske zastore za regulaciju svjetlanavlake za brodske interijere, unutarnje i vanjske jastuke od skaja uz tapeciranje te brodskih prekrivača.

Bioclimatic pergole možete naručiti u tvrtki Zadarplast koja ima dugogodišnje iskustvo. Konstrukcija kompletne bioclimatic pergole izrađena je od kvalitetnog plastificiranog aluminija.

Prilagođena je svim vremenskim prilikama, na način da se lamele otvore ili zatvore. Prilagođene su položaju sunca, pa omogućuju provjetravanje u vrućim danima ili zaštitu od vremenskih neprilika.

Pogon biclimatic pergole tende je pomoću elektromotora, a upravlja se daljinskim upravljačem. Konstrukcija je bijela, a postoji i mogućnost izbora boje po želji naručitelja.

GENIUS A2 COMPACT pergola tenda- modernizirana je tenda sa čvrstim aluminijskim profilima sa platnom od pvc-a, nezapaljiva je i black out. Platno je pričvršćeno za profil tračnice koja pomoću bočnih vodilica (dim.130mm x 95mm) klizi horizontalno prema prednjem profilu (dim. 130mm x 140mm) koja ujedno skuplja i vodu.

Cijela tenda oslonjena je na vlastite stupove (dim.130mm x 95mm) koji ujedno služe i za odvod vode. Jako izdržljiva i na vjetar.

Boja konstrukcije nero inver (antracit) ili 9010 (krem).

Bočni i prednji dijelovi tende imaju mogućnost zatvaranja u staklo. Platno koje se koristi za izradu tende je vrhunske kvalitete, a black out izvedba sprječava prodor sunčevih zraka.

Kupcima izlaze u susret izradom i najzahtjevnijih projekata.

Izrada tendi za brodove samo je dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka ZADARPLAST D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite, slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  po dogovoru

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr