Dodaj svoju tvrtku
URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA BELOŠEVIĆ ZLATKO

URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA BELOŠEVIĆ ZLATKO


Zagrebačka cesta 233, 10000 Zagreb

Izrada projekta, projektiranje i nadzor, Zagreb, Hrvatska  | 


URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA BELOŠEVIĆ ZLATKO postoji od 2005. godine te ima četiri zaposlenika.

Primarna djelatnost ureda je izrada projekta, građevinski inženjering, legalizacija, dozvola za gradnju, projektiranje, nadzor u arhitekturi i tehnički savjeti.

projekta

Izrada projekta, projektiranje i nadzor, Zagreb, Hrvatska 

Izrada projekta, projektiranje i nadzor primarne su djelatnosti Ureda ovlaštenog inženjera građevinarstva Zlatka Beloševića.

Građevinski inženjering, legalizacija, dozvola za gradnju, projektiranje i nadzor u arhitekturi samo su neki poslovi koje će za Vas obaviti Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Belošević Zlatko.

Uz izradu projekta, Ured Belošević Zlatko za vas će osigurati i stručne tehničke savjete u najkraćem mogućem roku. Ured se nalazi na adresi Zagrebačka cesta 233, a možete ga pronaći i na dodatnoj lokaciji u Grabovcu.

Izrada projekta, projektiranje i nadzor, usluge su koje pruža URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA BELOŠEVIĆ ZLATKO.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  08:00 - 16:00

 • uto

  08:00 - 16:00

 • sri

  08:00 - 16:00

 • čet

  08:00 - 16:00

 • pet

  08:00 - 16:00

 • sub

  /

 • ned

  /

pozdrav i...

Poštovani i dragi kolega, Moj vrijedni student Leopold Ćibarić - bio je sjajan na predavanjima, uvijek uspravan i nekako nagnut prema naprijed kao da hoće što više toga shvatiti i zapamtiti, kao da je spreman taj čas da krene na gradilište - poslao mi je par fotografija radova na (ustvari pod) crkvom Sv. Antuna u Stenjevcu. Snimio je i ploču s podacima o projektu, pa vidim tko je projektant. Poslao je to jučer, a prošle srijede pokazivala sam studentima što znači ne-poštovanje potrebe za kampadnim iskopom i izvedbom, tako da ću danas, za par sati, pokazati tih par slika da vide što znači poštovati takvu potrebu. Jasno, pokazat ću i tko je projektant. Nisam još shvatila jesu li radovi još u tijeku, može li se navratiti, ima studenata koji vole doći vidjeti gradilište, sa mnom ili bez mene. Molim usrdno također i za neko buduće zanimljivo gradilište, volim znati gdje mogu povesti studente, pogotovo ako je to ovako pristupačno i pokriveno javnim prijevozom. Također, bilo bi mi drago i da se čujemo, bude li prilike. Tim više što sam sinoć završila s večernjom nastavom za ovu jesen/zimu, pa se osjećam presretno - iako se naskupljalo zaostataka do zuba. S najboljim željama Sonja


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr