Dodaj svoju tvrtku
URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA BELOŠEVIĆ ZLATKO

URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA BELOŠEVIĆ ZLATKO


Zagrebačka cesta 233, 10000 Zagreb

Izrada projekta, projektiranje i nadzor Zagreb, Hrvatska


URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA BELOŠEVIĆ ZLATKO postoji od 2005. godine te broji četiri zaposlena djelatnika.

Primarna djelatnost ureda je izrada projekta, građevinski inženjering, legalizacija, dozvola za gradnju, projektiranje, nadzor u arhitekturi i tehnički savjeti.

projekta

Izrada projekta, projektiranje i nadzor Zagreb, Hrvatska

Izrada projekta, projektiranje i nadzor primarne su djelatnosti Ureda ovlaštenog inženjera građevinarstva Zlatka Beloševića.

Građevinski inženjering, legalizacija, dozvola za gradnju, projektiranje i nadzor u arhitekturi samo su neki poslovi koje će za Vas obaviti Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Belošević Zlatko.

Uz izradu projekta, Ured Belošević Zlatko za vas će osigurati i stručne tehničke savjete u najkraćem mogućem roku. Ured se nalazi na adresi Zagrebačka cesta 233, a možete ga pronaći i na dodatnoj lokaciji u Grabovcu.

Izrada projekta, projektiranje i nadzor, usluge su koje pruža URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA BELOŠEVIĆ ZLATKO.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

pozdrav i...

Poštovani i dragi kolega, Moj vrijedni student Leopold Ćibarić - bio je sjajan na predavanjima, uvijek uspravan i nekako nagnut prema naprijed kao da hoće što više toga shvatiti i zapamtiti, kao da je spreman taj čas da krene na gradilište - poslao mi je par fotografija radova na (ustvari pod) crkvom Sv. Antuna u Stenjevcu. Snimio je i ploču s podacima o projektu, pa vidim tko je projektant. Poslao je to jučer, a prošle srijede pokazivala sam studentima što znači ne-poštovanje potrebe za kampadnim iskopom i izvedbom, tako da ću danas, za par sati, pokazati tih par slika da vide što znači poštovati takvu potrebu. Jasno, pokazat ću i tko je projektant. Nisam još shvatila jesu li radovi još u tijeku, može li se navratiti, ima studenata koji vole doći vidjeti gradilište, sa mnom ili bez mene. Molim usrdno također i za neko buduće zanimljivo gradilište, volim znati gdje mogu povesti studente, pogotovo ako je to ovako pristupačno i pokriveno javnim prijevozom. Također, bilo bi mi drago i da se čujemo, bude li prilike. Tim više što sam sinoć završila s večernjom nastavom za ovu jesen/zimu, pa se osjećam presretno - iako se naskupljalo zaostataka do zuba. S najboljim željama Sonja


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr