Obrada i proizvodnja kamena i betona

AGRAM Izrada nadgrobnih spomenika Zagreb

Podjeli tvrtku:
AGRAM
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Šljivik 12, 10000, Zagreb
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Potrebne su vam kamenoklesarske usluge na području Zagreba? Obrt Agram vrši usluge izrade nadgrobnih spomenika, te vam uvijek stoji na raspolaganju.


Izrada nadgrobnih spomenika u gradu Zagrebu, Hrvatska

Izrada nadgrobnih spomenika Zagreb

Obrt Agram posluje na području Zagreba, time posve udovoljavajući potrebama svojih klijenata kojima se doista u potpunosti prilagođavaju.

Realan omjer cijene i kvalitete svakako je sjajan razlog da usluge izrade nadgrobnih spomenika potražite upravo kod njih.

Posluju profesionalno i pouzdano, držeći se unaprijed sklopljenih dogovora, na obostrano zadovoljstvo. Na raspolaganju su Vam za sva pojašnjenja i savjete, stoga ih slobodno upitajte sve što Vas zanima vezano za izradu nadgrobnih spomenika.

Izrada nadgrobnih spomenika ono je što Vam nudi obrt Agram kojoj se doista s potpunim povjerenjem možete obratiti - njima je klijent uvijek na prvome mjestu.

Za sve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Uređenje groba

Poštovani, molim Vas okvirnu cijenu kompletnog uređenja zemljanog groba na Miroševcu,koji je rok izrade te način plaćanja. Lijep pozdrav.


Ploca i spomenik na grobu

Dobar dan Obracam Vam se u vezi uredenja nadgrobne ploce i spomenika na Mirogoju. Molim vas okvirnu cijenu i vrijeme izgradnje. Hvala


Upit

Poštovani, trebala bi na grob u Gaju urni uklesati podatke o pokojnici. Ime, prezime, godina rođenja, godina smrti. Lijepo molim, kolika bi bila okvirna cijena. Da li se računa po slovu, znaku. Lijepi pozdrav.


uređenje groba na Mirogoju

Zanima me uređenje groba na Mirogoju, u tražilici utipkati ime Nenad Turkalj. Stari bi monolit ostao, ali bi trebalo obnoviti imena pokojnika i uklesati jedno novo u slobodni prostor. Grobnicu, jednostruku, obložiti crvenim granitom, te postaviti manju vertikalnu kvadratnu granitnu ploču za uklesati dva nova imena.


Grob na Krematoriju Mirogoj

Pokojnik je umro prije nekoliko dana, potrebn je uklesati ime i prezime, datum rodjenja i smrti, kao i ponoviti slova na umrloj majci 2011.g. Također trebam križ koji je zaboravljen stavljen prvi put. Molim za cijenu i kontakt za dogovor, Lp


Uređenje groba

Poštovani, dakle trebam radove na način da je na grobu kaseta za urne a dole je izbetonirana ploča 200 x100 koju bi htjela presvući u kamen i popravak kasete na način da se ploča pomaknula i treba ju vratiti na mjesto. Molim ponudu, groblje je Miroševac polje 284, razred II broj 262 Na ime Zdenka Komerički


Uređenje groba

Poštovani Grob se nalazi na Mirogoju (jedno mjesto) i na njega je potrebno uklesati ime, godinu rođenja i smrti te grob izbrusiti (kulir) i fugirati ploču. Molim Vas ponudu.


Popravak nadgrobnog spomenika oštećenog u potresu

Poštovani, imam obiteljski nadgrobni spomenik koji se je zarotirao u potresu. Nije pao i puknuo već se zarotirao iz centra. Spomenik se nalazi na groblju Mirogoj. Mogu vam mailom poslati slike da vidite o čemu se radi i radi procijene troškova popravka ako biste prihvatili posao.


Femily

Postovani Dali je Marica Jukic iz Slakovaca vasa sestra Pozdrav Juric


Upit

Postovani trebala bi na grob na Mirogoju uklesat podatke o pokojniku ime i prezime,datum rođenja i smrti pa me zanima okvirno cijena hvala lp


uređenj goba nakon potresa, pomaknut gornji dio spomenika

Jučer smo bili na Mirogoju i kod Vas, bio je poslovođa, uzeo je podatke no javljam ponovno Mirogoj Ž-9-II/I-88


uređenje grobnog mjesta

Poštovani, Molim Vas okvirnu cijenu (raspon od-do) za uređenje grobnog mjesta (kazeta za 4 urne) na krematoriju/Gaju urni. Željeli bi spomenik debljine cca 8cm sa srebrnim slovima. Oblačenje bočnih stranica kazete i „stazice“ oko kazete (debljina kamena po preporuci i standardima). Eventualno dodatak jedne vaze i „stalka“ za lampaše. Kamen sličan kao i postojeći čini mi se najbliži impalo granitu. Za eventualna pitanja slobodno me kontaktirajte.


Izrada grobnice

Poštovani, imam grob na Mirogoju, odmah kraj prvog ulaza kod početka arkada koji bi htjela urediti iz zemljanog groba u grobnicu. Grob sam prije nekoliko godina, na žalost potpuno uredila s kamenom, sad bi ipak napravila grobnicu. Zadnji ukop je bio 1973. god. Procjenu o izradi grobnice imam od uprave groblja i može se napraviti raka. Sad moram naći nekoga tko bi mi to mogao kvalitetno napraviti. Budući se radi o Mirogoju, trebaju neke dozvole bez kojih ne smijem dirati. Ako ste za ovaj zahvat molim Vas napravite mi orijentacijsku ponudu koliko bi me to sve koštalo i da li ste u mogućnost prihvatiti se toga zahvata. S poštovanjem S. Kovačević


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

DVD SAMOBOR

Zaštita od požara, vatrogasna zajednica, Samobor

Stražnička 5, 10430 Samobor

PAKO-PACK, PAKIRNICA ŠEĆERA ZA UGOSTITELJSTVO, VL. LACMAN MIRO

Kvalitetna pakirnica šećera za ugostiteljstvo Pakoštane

Jadranska magistrala 2, 23211 Pakoštane

SMART-RENT D.O.O.

Iznajmljivanje osobnih vozila renta car Rijeka

Nikole Tesle 9, 51000 Rijeka

TEXO-TIM, VL. GRACIN TONČI

Grubi i završni građevinski radovi Primošten

Put murve 6, 22202 Primošten

METALOPROJEKT D.O.O.

Ekstruzija i ekstrudiranje uz projektiranje za strojeve Domašinec

Braće Radića 20, 40318 Domašinec