ALU-PVC KOLMAN D.O.O.

Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja Bregana

Podjeli tvrtku:
ALU-PVC KOLMAN D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Hrastina 41, 10430, Samobor

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

O tvrtki

Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja Bregana | 


Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja glavna je djelatnost tvrtke ALU-PVC KOLMAN j.d.o.o. koja je široko prepoznata po visokoj kvaliteti svog rada.

Posluju od 2013. godine ali sa dugogodišnjim iskustvom u izradi kompletne PVC stolarije. 

IzradakompletnePVCstolarije,prodajaiugradnja,Bregana

Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja Bregana

ALU-PVC KOLMAN j.d.o.o. je tvrtka koja djeluje sa sjedištem u Bregani, a svoje usluge pruža na području cijele Zagrebačke županije.

Ova tvrtka je stručna za proizvodnju po mjeri i ugradnju PVC stolarije. U procesu proizvodnje koriste isključivo najkvalitetnije materijale uz vrhunsku mehanizaciju.

Kažu kako su njihova glavna snaga njihovi zadovoljni klijenti koji ih preporučuju obitelji i prijateljima zbog izvrsne kvalitete i brze ugradnje.

Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja usluge su koje na raspolaganju ima tvrtka ALU-PVC KOLMAN j.d.o.o. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na jedan od navedenih brojeva.

Galerija


Upiti (10)

Ponuda za pvc stolariju

Poštovani, molim Vas da mi pošaljete ponudu pvc stolarije u bijeloj boji s ugradnjom u novogradnji (područje Svete Jane pored Jastrebarskog) i to za sljedeće: 8 dvokrilnih prozora s roletama i komarnicima, te mogućnošću kipanja širine 140 cm i visine 120 cm, dva jednokrilna prozora s roletama i mogućnošću kipanja širine 100 cm i visine 120 cm, jedan prozor dimenzija 60cm x 60 cm s mogućnošću kipanja i roletom, te jedan jednokrilni prozor širine 60 cm i visine od 80 cm s roletom i mogućnošću kipanja. LP, J.Ribarić


Pvc prozor

Molim Vas ponudu za pvc prozor dimenzija 200x115,5cm i kutija za rolete 19.5 cm, dvokrilni s alu roletama te montažu, demontažu odvoz stare stolarije i završne građevinske radove. Lp


Prozori

Poštovani, Molim Vas ponudu za 3 prozora širine 115, visine 175 . Prozor je jednkrilni, ali zbog veličine bi mogao biti dvokrilni. Sa roletom i zidarskim radovima. Hvala


pvc prozor

Dobar dan ,molim vas ponudu za dvokrilni prozor sa roletama(pvc),115x135cm,i balkonska vrata sa roletama(pvc),138x218cm, hvala,!


upit o cijeni pvc. prozora

Poštovani, zanima me cijena dva(2) dvokrilna prozora svaki veličine:širina 1940 i visina 1140 m.m. i tri(3) jednokrilna prozora svaki veličine :širina 680 m.m. i visina 870 m.m..Zanimaju me sve mogućnosti plaćanja,koliko se čeka.Nalazim se u Samoboru.L.p.


upit

Poštovani, zanima me koja bi bila cijena pvc.prozora i to dva dvokrilna prozora veličine :širina 2000 m.m. i visine 1175 m.m.,( jedno krilo širine 1270 m.m i drugo krilo širine 730 m.m.) i tri jednokrilna veličine :širina 650 m.m. i visine 705 m.m. sa pripadajućim roletama.Zanima me cijena sa običnim staklom kao i cijena sa troslojnim staklom.Dali u cijene idu i završni radovi do maljanja oko prozora.Zanimaju me i sve mogućnosti plaćanja(u cijelosti,na rate i kartice) i koja je razlika. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.L.p.


promjena stolarije na obiteljskoj kući

Poštovani Zanima me sa kojim profilima radite te okovima i koja je ugradbena dubina i koja stakla Lp marijo


Prozori

Dobar dan,zanimaju me prozori dvokrilni 120×120 +vanjska roleta,moguča montaža u Samoboru? Koja lova? Hvala !


ponuda

poštovani, Molim Vas ponudu za 5 prozora sljedećih dimenzija: 1 x 950x1120 mm jednokrilni, zaokretno-otklopni 1 x 950x1340 mm jednokrilni, zaokretno-otklopni 1 x 830x1340 mm jednokrilni, zaokretno-otklopni 2 x 1080x1610 mm jednokrilni, zaokretno-otklopni 5 x fixnih komarnika Zanima me komplet cijena sa dovozom, demontazom, montazom bez zidarskih radova. Radi se o Samoboru i djelatnik sam RBA Hvala


kolman pvc.

Pvc stjena na balkonu visoka 2,50 široka 2,00 prozor cca visok 1,30 jednokrilni stijena sa najboljom izolacijom demontaža stare drvene i montaža nove .molim ponudu .


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.


Komentari (0)

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:

Slične tvrtke

OPG ZVONKO

Uzgoj i prodaja gljiva bukovača na talogu kave Split

Alkarska ulica 4, 21000 Split

E-USLUGE j.d.o.o.

Servis i prodaja elektroničkih uređaja Rijeka

Vozišće 5, 51216 Viškovo

KATIĆ-KAT,obrt za prijevoz i građevinarstvo

Gradnja cjevovoda i vodovoda Lovreć

Ante Starčevića 4, 21257 Lovreć

MEHMEDOVIĆ J.D.O.O.

Kvalitetna adaptacija stanova, Zagrebačka županija

Bregovita 12, 10291 Brdovec

HIDRO.LAB. D.O.O.

Ispitivanje otpadne vode

Kolavići 5, 51414 Ičići