Dodaj svoju tvrtku
Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja Bregana

ALU-PVC KOLMAN D.O.O.


Hrastina 41, 10430 Samobor

Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja Bregana | 


Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja glavna je djelatnost tvrtke ALU-PVC KOLMAN j.d.o.o. koja je široko prepoznata po visokoj kvaliteti svog rada.

Posluju od 2013. godine ali sa dugogodišnjim iskustvom u izradi kompletne PVC stolarije. 

IzradakompletnePVCstolarije,prodajaiugradnja,Bregana

Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja Bregana

ALU-PVC KOLMAN j.d.o.o. je tvrtka koja djeluje sa sjedištem u Bregani, a svoje usluge pruža na području cijele Zagrebačke županije.

Ova tvrtka je stručna za proizvodnju po mjeri i ugradnju PVC stolarije. U procesu proizvodnje koriste isključivo najkvalitetnije materijale uz vrhunsku mehanizaciju.

Kažu kako su njihova glavna snaga njihovi zadovoljni klijenti koji ih preporučuju obitelji i prijateljima zbog izvrsne kvalitete i brze ugradnje.

Izrada kompletne PVC stolarije, prodaja i ugradnja usluge su koje na raspolaganju ima tvrtka ALU-PVC KOLMAN j.d.o.o. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na jedan od navedenih brojeva.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ponuda za pvc stolariju

Poštovani, molim Vas da mi pošaljete ponudu pvc stolarije u bijeloj boji s ugradnjom u novogradnji (područje Svete Jane pored Jastrebarskog) i to za sljedeće: 8 dvokrilnih prozora s roletama i komarnicima, te mogućnošću kipanja širine 140 cm i visine 120 cm, dva jednokrilna prozora s roletama i mogućnošću kipanja širine 100 cm i visine 120 cm, jedan prozor dimenzija 60cm x 60 cm s mogućnošću kipanja i roletom, te jedan jednokrilni prozor širine 60 cm i visine od 80 cm s roletom i mogućnošću kipanja. LP, J.Ribarić


Pvc prozor

Molim Vas ponudu za pvc prozor dimenzija 200x115,5cm i kutija za rolete 19.5 cm, dvokrilni s alu roletama te montažu, demontažu odvoz stare stolarije i završne građevinske radove. Lp


Prozori

Poštovani, Molim Vas ponudu za 3 prozora širine 115, visine 175 . Prozor je jednkrilni, ali zbog veličine bi mogao biti dvokrilni. Sa roletom i zidarskim radovima. Hvala


pvc prozor

Dobar dan ,molim vas ponudu za dvokrilni prozor sa roletama(pvc),115x135cm,i balkonska vrata sa roletama(pvc),138x218cm, hvala,!


upit o cijeni pvc. prozora

Poštovani, zanima me cijena dva(2) dvokrilna prozora svaki veličine:širina 1940 i visina 1140 m.m. i tri(3) jednokrilna prozora svaki veličine :širina 680 m.m. i visina 870 m.m..Zanimaju me sve mogućnosti plaćanja,koliko se čeka.Nalazim se u Samoboru.L.p.


upit

Poštovani, zanima me koja bi bila cijena pvc.prozora i to dva dvokrilna prozora veličine :širina 2000 m.m. i visine 1175 m.m.,( jedno krilo širine 1270 m.m i drugo krilo širine 730 m.m.) i tri jednokrilna veličine :širina 650 m.m. i visine 705 m.m. sa pripadajućim roletama.Zanima me cijena sa običnim staklom kao i cijena sa troslojnim staklom.Dali u cijene idu i završni radovi do maljanja oko prozora.Zanimaju me i sve mogućnosti plaćanja(u cijelosti,na rate i kartice) i koja je razlika. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.L.p.


promjena stolarije na obiteljskoj kući

Poštovani Zanima me sa kojim profilima radite te okovima i koja je ugradbena dubina i koja stakla Lp marijo


Prozori

Dobar dan,zanimaju me prozori dvokrilni 120×120 +vanjska roleta,moguča montaža u Samoboru? Koja lova? Hvala !


ponuda

poštovani, Molim Vas ponudu za 5 prozora sljedećih dimenzija: 1 x 950x1120 mm jednokrilni, zaokretno-otklopni 1 x 950x1340 mm jednokrilni, zaokretno-otklopni 1 x 830x1340 mm jednokrilni, zaokretno-otklopni 2 x 1080x1610 mm jednokrilni, zaokretno-otklopni 5 x fixnih komarnika Zanima me komplet cijena sa dovozom, demontazom, montazom bez zidarskih radova. Radi se o Samoboru i djelatnik sam RBA Hvala


kolman pvc.

Pvc stjena na balkonu visoka 2,50 široka 2,00 prozor cca visok 1,30 jednokrilni stijena sa najboljom izolacijom demontaža stare drvene i montaža nove .molim ponudu .


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr