Dodaj svoju tvrtku
Izrada i montaža INOX dimnjaka Zagreb

METALI SALAJ j.d.o.o.


METALI SALAJ j.d.o.o.
3 (1)
Livadarska ulica 10, 10340 Vrbovec

Izrada i montaža INOX dimnjaka Zagreb |


METALI SALAJ j.d.o.o. osnovana je 2019. godine na adresi Livadarska ulica 10, Vrbovec.

Primarna djelatnost METALI SALAJ j.d.o.o. je proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova. Izrađuju inox ograde, montaža i izrada INOX dimnjaka, a svoju djelatnost obavljaju zaista pedantno i odgovorno.

Izradaimonta%C5%BEaINOXdimnjakaZagreb2

Izrada i montaža INOX dimnjaka Zagreb

Usluge ovog poduzeća dostupne su klijentima na području cijele Hrvatske, a svoju djelatnost obavljaju vrlo profesionalno i odgovorno, na zadovoljstvo velikog broja dosadašnjih klijenata.

Kompletan je INOX koji koriste pri radu zaista vrlo visoke kvalitete, što garantira visokokvalitetnu izradu INOX dimnjaka. Ovaj marljiv tim ništa ne prepušta slučaju, već Vam garantiraju samo najbolje.

Pristupačan omjer cijene i kvalitete izrade i montaže INOX dimnjaka dodatan su razlog da im se javite.

Izrada i montaža INOX dimnjaka ono je što za Vas na raspolaganju ima poduzeće SALAJ j.d.o.o. te im se s povjerenjem možete obratiti za izvrsnu uslugu.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite i dogovore, svakak oim se obratite na gore istaknute kontakt-podatke.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

INOX dimnjak

Instalater sam grijanja. za stranku radim centralno grijanje i kotlovnicu a treba izgraditi idimnjak. Molim vas ako mi možete dati ponudu. Dimnjak je za loženje na drva, unutarnji promjer fi 180 mm, visina 7m, kosi priključak za kotao. Hvala!


Dobava i montaža fasadnog inox izoliranog dimnjaka

namjeravam u svojoj kući ugraditi peć na drva sa unutarnjom dimovodnom cijevi od fi 120 ili 150 mm koja bi se kroz zid spojila na fasadni inox izolirani dimnjak. Možete li vi izvršiti dobavu i montažu tog dimnjaka uključujući izrezivanje otvora na zidu za odvodnu cijev i eventualno još jedan otvor za svježi zrak? AKo možete potrebno mi je poslati ponudu za te radove. Lokacija je Mlinovi, Zagreb.


dimnjak

trebam dimnjak od 6 m. promjera 160 mm. ako je moguče vaša ugradnja


Ponuda za inox dimnjak

Dobar dan. Na mjesto starog dimnjaka kojeg ćemo sami srušiti, došao bi novi troslojni inox dimnjak fi 180 i nekih 9 metara visine. Dimnjak bi išao od poda dnevnog boravka kroz kat i u potkrovlju kuće bi išao kroz krov van. Zanima me cijena samog inox dimnjaka, dostava i montaža dimnjaka. Ja sam u Petrinji.


Dimnjak za kamin

Poštovani Zanima me inox dimnjak za kamin, izlaz je fi 200, dužina od kamina do sljemena krova je 3000 cm.Kolika je minimalna dužina dimnjaka za normalan rad kamina?koja bi bila cijena s montažom? Lp Dražen


Inox dimnjak fi 180 x 8m

Dali imate inox dimnjak vanjski za centralno na drva unutarnji promjer 180mm i visine 8m i koja je cijena?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Inox dimnjak 6.5 metara samontazom

Zanima me cjena dimnjaka sa montazom visina dimjaka je 6.5 metara hvala


OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr