Dodaj svoju tvrtku
FOTOFAN DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA FOTOGRAFSKE DJELATNOSTI I TRGOVINU

FOTOFAN DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA FOTOGRAFSKE DJELATNOSTI I TRGOVINU


Trg Republike 6, 40000 Čakovec

Izrada foto knjiga, Wedding book ~ FOTOFAN D.O.O. je tvrtka koja iza sebe ima bogato iskustvo u radu i prepoznata je po kvalitetnim uslugama koje pruža svojim klijentima. Kao svoju primarnu djelatnost ističe izradu vrhunskih fotografija, albuma i foto knjiga za sve prigode. 


Izrada_foto_knjiga_Wedding_book

Izrada foto knjiga, Wedding book

Tvrtka FOTOFAN D.O.O. sjedište ima na području grada Čakovca, u Međimurskoj županiji, gdje posluje na adresi Trg Republike 6. S uspješnim je radom započela još 1997. godine, a danas svoje usluge pruža diljem Hrvatske i šire.

Primarna djelatnost obuhvaća:

 • izradu fotografija
 • izradu albuma 
 • izradu foto knjiga

Stručni zaposlenici tvrtke u toku su sa svim trendovima i tehnološkim dostignućima, a svojim su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Posebno se ponose svojom izradom foto knjiga i raznih albuma prema željama klijenata, u čemu koriste isključivo vrhunske materijale.

Foto_knjige_kao_najljepsa_uspomena

Foto knjige kao najljepša uspomena

Foto knjige predstavljaju atraktivan način za čuvanje i aranžiranje fotografija, odnosno uspomena na razne događaje. U samoj izradi foto knjiga koriste se blokovi vrhunske kvalitete i dolaze u tvrdim koricama. Sam izgled foto knjiga određuje klijent te je proizvod tako personaliziran u potpunosti.

Hrbat knjige izrađujemo od tradicionalnih materijala koji su se dokazali stoljetnom upotrebom. Kvaliteti naših proizvoda pridonose i dvije debljine ljepenke (300 gr i 140 gr) koje nose različiti broj stranica, osiguravajući optimalni odnos debljine i težine fotoknjige.
Fotoknjige izrađujemo u kvadratnom, pejzažnom i portretnom formatu, u dimenzijama od 15x20 do 30x40 cm.

Foto knjige dolaze pakirane u posebno izrađenim kutijama koje ih čuvaju od mogućih oštećenja, a tako pakirane uvijek su atraktivan poklon za svečane prigode.

Poseban_i_vizualno_atraktivan_wedding_book

Poseban i vizualno atraktivan wedding book

Foto knjige veoma su tražene u obliku wedding book-a, odnosno knjige u koju su pažljivo pohranjene fotografije s vjenčanja. Profesionalni djelatnici pobrinuti će se za sve aspekte realizacije - od razvijanja fotografija, pa do njihovog pažljivog aranžiranja u knjigu, gdje će biti zaštićene dugi niz godina.

U samom razvijanju fotografija koriste najsuvremeniju tehnologiju i najkvalitetnije materijale, a na raspolaganju imaju izradu u svim veličinama.

Bilo da se radi o klasičnom filmu ili o nekom od digitalnih medija, Vaše fotografije možemo izraditi do veličine 76×400 cm.
Za izradu fotografija osim klasičnog fotografskog papira koristimo i METALLIC papir te DURATRANS foliju. Sve Vaše fotografije možemo i KAŠIRATI na tvrdu podlogu od pjene (kapafix) debljine 10 mm, te uokviriti alu okvirom crne ili srebrne boje.

Izrada foto knjiga, Wedding book samo je dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka FOTOFAN D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na navedene brojeve.

 • pon

  8-20h

 • uto

  8-20h

 • sri

  8-20h

 • čet

  8-20h

 • pet

  8-20h

 • sub

  8-13h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr