Dodaj svoju tvrtku
Izgradnja i adaptacije stanova i kuća, Hrvatska i Europa

MARKELIĆ GRADNJA J.D.O.O.


LONČARA PAVLA 37, 10360 Sesvete

Izgradnja i adaptacije stanova i kuća, Hrvatska i Europa |


MARKELIĆ GRADNJA J.D.O.O. mlado je poduzeće s velikim poslovnim ambicijama, u potpunosti predano pružanju kvalitetnih usluga svojim klijentima.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe kompletne usluge na području građevinskih djelatnosti. Kvalitetno odrađeni radovi i profesionalan odnos prema svakom klijentu jamstvo su opstanka tvrtke.

markelic_11111

Izgradnja i adaptacije stanova i kuća, Hrvatska i Europa

Tvrtka MARKELIĆ GRADNJA J.D.O.O. sjedište ima u Sesvetama, na području grada Zagreba. Djeluje na adresi Pavla Lončara 37, a svoje usluge pruža diljem Hrvatske i Europe. S radom je započela 2017. godine.

Osnovna djelatnost obuhvaća izgradnju i adaptaciju stana i zgrada. Iako je riječ o mladoj tvrtki, iza sebe imaju velik broj referenci, kao i zadovoljnih klijenata koji su već prepoznali visoku kvalitetu njihovih usluga.

U procesu izgradnje koriste isključivo najkvalitetnije materijale i mehanizaciju, a ponose se i svojim timom stručnih djelatnika koji su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju.

Izgradnja i adaptacije stanova i kuća usluge su koje na raspolaganju ima tvrtka MARKELIĆ GRADNJA J.D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.


Adaptacije i izgradnja stanova i kuća, Hrvatska i Europa

MARKELIĆ GRADNJA J.D.O.O. tvrtka je koja obavlja kompletne građevinske radove na izgradnji ili adaptaciji stanova i kuća. Sa sjedištem u Zagrebu, tvrtka obavlja radove unutar matične županije, na području cijele Hrvatske i Europe.

Radove izvodi vrhunski tim educiranih djelatnika, koji su od mlade i male tvrtke svojim radom uspjeli stvoriti stabilnu tvrtku, koja se širi te hrabro kroči u nove poslovne poduhvate.

Tvrtka konstantno ulaže u suvremenu mehanizaciju i koristi isključivo vrhunske materijale pri izvođenju građevinskih radova. 

Izgradnja i adaptacija stanova i kuća nikada nije bila lakša.

Obratite se tvrtki MARKELIĆ GRADNJA J.D.O.O. s povjerenjem.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na navedeni kontakte.

 • pon

  09:00-16:00

 • uto

  09:00-16:00

 • sri

  09:00-16:00

 • čet

  09:00-16:00

 • pet

  09:00-16:00

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr