Dodaj svoju tvrtku
DENTAL MEDIA GRUPA D.O.O.

DENTAL MEDIA GRUPA D.O.O.


Horvaćanska ulica 31B, Knežija, 10000 Zagreb

Izdavaštvo za dentalnu medicinu, Zagreb |


Dental Media Grupa d.o.o. jedina je specijalizirana marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja potpune i kvalitetne usluge krajnjem korisniku, doktoru dentalne medicine, kao i njegovu pacijentu.

Specijalizirani su za izdavačke djelatnosti, u čemu slijede najviše standarde uspješnog i odgovornog poslovanja, što su prepoznali mnogi zadovoljni klijenti, a to je ujedno garancija za nastavak ulaganja i širenja poslovanja.

dental-2

Izdavaštvo za dentalnu medicinu, Zagreb

“Dental Media Grupa d.o.o.“ jedina je specijalizirana marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja potpune i kvalitetne usluge krajnjem korisniku, doktoru dentalne medicine, kao i njegovu pacijentu. Službeno smo počeli s radom 15.10. 2007. godine i u kratkome razdoblju postigli smo zavidne poslovne rezultate i postali prepoznatljivi po svjetski poznatom stručnom stomatološkom časopisu “Dental Tribune International“ .

Časopis je odobren od Ministarstva zdravlja i Hrvatske komore dentalne medicine.

Svi pretplatnici na časopis “Dental Tribune International“ ostvaruju pravo na 2 boda HKMD-a za stručnu edukaciju kroz strukovne časopise kao i dodatne popuste i pogodnosti za sve stručne događaje u organizaciji “Dental Media Grupe d.o.o.“ i naših partnera.

Svim sadašnjim i budućim partnerima pružamo kvalitetnu uslugu ciljanim marketinškim alatima i promotivnim aktivnostima ( tiskanim i elektronskim)  usmjerenima ciljanoj skupini potencijalnih klijenata (doktori dentalne medicine), čime pridonosimo boljim prodajnim i poslovnim rezultatima naših suradnika, što nas čini jedinstvenima na tržištu.

2018. godine pokrenut je novi časopis „Esthetic Design“.

Vizija časopisa Esthetic Design je publiciranje članka isključivo vezanih za minimalno invazivne, nekirurške i anti-age metode u estetici lica i tijelaTekstovi i članci tematski su vezani za svjetske aktualnosti i novosti u estetskoj medicini, a pisani od strane domaćih i stranih autora, doktora medicine. Uz stručne teme, ostali sadržaj u časopisu također je vezan za estetiku kroz članke i ponude vezane za zdravlje, ljepotu, rejuvenaciju i unutarnju obnovu.

Časopis, kao takav, jedini je u Hrvatskoj.

Obratite nam se s povjerenjem, mi smo tu zbog vas.

www.dentalmedia.hr

 • pon

  8 - 16

 • uto

  8 - 16

 • sri

  8 - 16

 • čet

  8 - 16

 • pet

  8 - 16

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr