Dodaj svoju tvrtku

Interijeri i namještaj Split ~ELEVEN T. DESIGN J.D.O.O. mlada je tvrtka specijalizirana za proizvodnju unikatnog namještaja visoke kvalitete. Iako je riječ o mladom poduzeću, višegodišnje iskustvo u radu njenih dizajnera jamstvo su atraktivnih proizvoda u čiju su se kvalitetu već uvjerili brojni zadovoljni kupci.


Interijeri_i_namjestaj_SplitInterijeri i namještaj Split

ELEVEN T. DESIGN jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge tvrtka je sa sjedištem na području grada Splita.

S uspješnim poslovanjem je započela 2017. godine, a usluge pruža diljem Hrvatske.

Mlada i perspektivna tvrtka zapošljava vrhunske stručnjake te mlade i inovativne djelatnike i poznavatelje trendova, stilova i osjećaja za lijepo. Specijalnost poduzeća je uređenje i stiliziranje interijera te prodaja i opremanje namještajem.

Jedinstveni_komadi_namjestaja_za_svaki_prostor

Jedinstveni komadi namještaja za svaki prostor

Tvrtka ELEVEN T. DESIGN J.D.O.O. posluje kao trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i ostalim proizvodima za kućanstvo u specijaliziranim prodavaonicama.

Namještaj koji imaju u svojoj ponudi u svakom će se interijeru istaknuti svojim jedinstvenim dizajnom i bojama, ali i vrhunskom kvalitetom.

Kada je u pitanju odabir savršenog komada namještaja, u svakom se trenutku možete obratiti profesionalnim zaposlenicima koji će Vam pomoći svojim savjetima.

Kompletna_transformacija_prostora

Kompletna transformacija prostora

Tvrtka ELEVEN T. DESIGN J.D.O.O. najbolje zna kako je uz tek nekoliko komada dobro odabranog namještaja u potpunosti moguće transformirati izgled nekog prostora.

Uz Vaše upute, stručni djelatnici stoga će Vam ponuditi upravo ono što ste zamislili i puno više.

Jedinstveni uzorci i moderan dizajn njihovog namještaja u tren oka stvoriti će ugodan i lijep prostor iz kojeg nećete htjeti otići.

Rasvjeta_kao_vazan_aspekt_dizajna_interijera

Rasvjeta kao važan aspekt dizajna interijera

Rasvjetna tijela jedan su od najboljih primjera da transformacija prostora ne treba biti zahtjevan i dugotrajan proces. Odabirom odgovarajuće lampe ili lustera također ćete učiniti mnogo za prostor kojeg treba osvježiti.

ELEVEN T. DESIGN J.D.O.O. stoga svojim kupcima od samih početaka nudi zanimljiva rješenja i u ovoj domeni. Na raspolaganju imaju bogati izbor dizajnerskih rasvjetnih tijela koja će se prilagoditi svakom prostoru i podariti mu jednu novu dimenziju.

Uredenje_poslovnog_prostora

Uređenje poslovnog prostora

Da zanimljivi komadi namještaja nisu rezervirani isključivo za prostore koje povezujemo s opuštanjem i slobodnim vremenom, tvrtka ELEVEN T. DESIGN J.D.O.O. dokazuje asortimanom namijenjenim poslovnim prostorima i uredima.

Zanimljiva rješenja klijentima nude i na ovom planu i na taj način najbolje dokazuju kako i radna mjesta mogu biti zanimljiva i maštovito uređena, a samim time i poticajna.

Proizvodnja_uz_koristenje_vrhunskih_materijala

Proizvodnja uz korištenje vrhunskih materijala

Tvrtka veliku pažnju, osim dizajnu, posvećuje i kvaliteti svakog komada namještaja. U procesu proizvodnje tako se koriste isključivo najkvalitetniji materijali koji osiguravaju dugotrajni vijek trajanja svakog artikla.

Velik dio asortimana obuhvaćaju i razni ukrasni predmeti za dom, koji su isto tako popularna rješenja u dizajnu ibterijera, a svakako su i odličan poklon za sve pruilike.

Profesionalni djelatnici tvrtke u svakom su Vam trenutku na raspolaganju te im se možete obratiti za savjet.

Interijeri i namještaj ono su što na raspolaganju ima tvrtka ELEVEN T. DESIGN J.D.O.O. koja u svakodnevnom radu slijedi isključivo najviše standarde.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore s povjerenjem im se možete obratiti na navedene kontakte.

 • pon

  09 - 20 h

 • uto

  09 - 20 h

 • sri

  09 - 20 h

 • čet

  09 - 20 h

 • pet

  09 - 20 h

 • sub

  09 - 13 h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr