Dodaj svoju tvrtku

Hortikultura i izrada opločnika |


ARTERRA HORTIKULTURA tvrtka je koja posluje sa sjedištem u Umagu, na adresi Zakinji 104. Svoje usluge uglavnom pruža na području Istarske županije, na privatnim i javnim površinama.

U svojoj primarnoj djelatnosti bavi se hortikulturnim uslugama i izradom opločnika.

Hortikultura_i_izrada_opločnika01

Hortikultura i izrada opločnika

Tvrtka ARTERRA HORTIKULTURA dobila je znakovito ime kojim opisuju svoju viziju kreativnog i inovativnog pristupa hortikulturi i uređenju okoliša.

Individualnim pristupom svakom zadatku omogućuju specifični postupak i proces kroz koji prolaze zajedno sa Vama, kako bi ostvarili rezultat s kojim će svi biti zadovoljni. Ovakav način poslovanja omogućava stvaranje originalnih, jedinstvenih i funkcionalnih eksterijera.

U ovoj tvrtki zaposleni su vrsni vrtlari, građevinari, strojari i inžinjeri hortikulture, koji svoje bogato znanje i iskustvo koriste kako bi pružili vrhunsku uslugu.

Arterra je sinonim izvrsnosti jer ništa osim najboljeg nije dovoljno dobro. 

Hortikultura_i_izrada_opločnika02

Uređen okoliš osim lijepog izgleda garantira i sigurnost

Kako bi svaki vrt, okućnica, dvorište ili prilaz bio savršeno funkcionalan i uređen važno je napraviti dobar projekt. Projektiranje nije lak zadatak zato je važno odabrati stručnjaka koji će znati koje su Vaše želje i potrebe.

U početnom procesu koji podrazumijeva projektiranje, profesionalci u dogovoru s Vama pronalaze i postavljaju ciljeve koje žele postići.

Na Vaš zahtjev, u mogućnosti su izraditi tlocrt sa 3D projekcijama, detaljima, opisima i troškovnikom kako bi prije početka radova sve bilo dogovoreno i jasno.

Tvrtka ARTERRA HORTIKULTURA nudi izvođenje svih vrsta radova u hortikulturi koje uključuju niskogradnju, zemljane radove, sadnju bilja i osnivanja travnjaka sjetvom ili postavljanjem travnih tepiha. Također su u mogućnosti izvesti i ekstremna rušenja stabala sa odvozom biljnog otpada.

Navodnjavanje i održavanje travnatih površina i vrtova, također je dio usluga koje podrazumijeva hortikultura i koju ova tvrtka obavlja. Nude kvalitetan sustav navodnjavanja te savjete oko izvedbe i održavanja istih. Poznavanje zahtjeva ukrasnog bilja i travnjaka garantira izvrsnost u održavanju.

Hortikultura_i_izrada_opločnika03

Uredni i kvalitetni opločnici važan su dio svake okućnice

Tvrtka ARTERRA HORTIKULTURA u  mogućnosti je ponuditi više vrtsa opločnika.

 • Opločnici od kamena uklapaju se u rustikalne i mediteranske vrtove, dok rezani kamen svoje mjesto nalazi u klasičnom ali i vrlo modernom okruženju.

Kamen je prirodan i vječan, stoga je savršen za izradu staza ili terasa.

 • Tlakovac je vrsta betonskog opločnika i dostupan je u širokoj paleti boja i oblika.

Pogodni su za razna opločenja, poput staza, terasa i parkirališta. Jedini uvjet za kvalitetu i funkcionalnost je dobro pripremljena podloga određene nosivosti.

 • Opločnici od drvenih oblica rijetko se koriste zbog svoje ograničene trajnosti no niti jedan drugi materijal ne može zamjeniti prekrasan izgled kvalitetnog drva pored bazena ili vrtnih jezera

Opločnici od drvenih oblica savršeni su za vrtne staze koje će svojom neobičnom teksturom pridonjeti izgledu vrta

Hortikultura i izrada opločnika, primarna je djelatnost kojom se bavi tvrtka ARTERRA HORTIKULTURA.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr