Dodaj svoju tvrtku
SILICEA TERRA, OBRT ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA

SILICEA TERRA, OBRT ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA


TOMISLAVA RELJE 4, NIN, 23232 Nin

Homeopat Zadar | 


SILICEA TERRA, OBRT ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA posluje od 2015. godine, a kvalitetnim radom već se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Primarna djelatnost obrta obuhvaća usluge homeopatskih pregleda i savjeta na području nutricionizma, u čemu slijede isključivo najviše standarde.

Homeopat_Zadar

Homeopat Zadar

SILICEA TERRA, OBRT ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA nalazi se u gradu Ninu, na području Zadarske županije.

Zadovoljni klijenti dolaze s područja cijele Hrvatske, kao i iz Bosne i Slovenije. Zbog nedostatka vremena puno se ljudi javlja ONLINE putem upitnika ili telefonskog poziva.

Obrt se primarno bavi promicanjem homeopatije uz ponudu homeopatskih pregleda, a zdrav život promiče pružajući svojim klijentima savjete iz područja nutricionizma i zdrave prehrane.

Homeopatija zapravo predstavlja učinkovit sistem iscjeljenja koji pomaže organizmu da se samostalno oslobodi svih poteškoća i tegoba. Riječ je također o metodi starijoj od 200 godina.

Vrhunski_homeopatski_preparati

Vrhunski homeopatski preparati

U procesu homeopatije koriste se homeopatski preparati, koji su dobiveni iz biljnog, mineralnog i životinjskog carstva. Oni se u procesu iscjeljenja koriste u razrijeđenom obliku te su u potpunosti neškodljivi za organizam.

Obrt SILICEA TERRA na raspolaganju također ima i niz dodataka prehrani i prirodne kozmetike, koji će Vam pomoći održati organizam u savršenoj ravnoteži.

Od zanimljivih proizvoda posebno ističu:

 • Originalni Cordyceps sinensis
 • Ozonator
 • Ionski kalcij
 • crni kim
 • holikan

Klijentima su na raspolaganju također i savjetovanja iz područja nutricionizma, kao i online tretmani.

Homeopat kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti djeluje unutar obrta SILICEA TERRA, ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na navedeni broj.

 • pon

  9.00-19.00

 • uto

  9.00-19.00

 • sri

  9.00-19.00

 • čet

  9.00-19.00

 • pet

  9.00-19.00

 • sub

  /

 • ned

  /

Pregled 3. godišnjeg dječaka

Poštovani Moj sin će u 12. mjesecu ove godine napuniti 3 godine i visoko je alergičan ( igE preko 2000 ). Zanima me pregledavate li tako malu djecu ( testiranje na alergene ) i ako da poslala bih vam potrebne nalaze i sve informacije koje su potrebne. Zahvaljujem Maja Marić

Odgovor - SILICEA TERRA, OBRT ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA

Poštovana, primam i tako malu djecu. Svaku alergiju uspješno tretiram sa klasičnom homeopatijom. Možete mi nalaze slati na e-mail adresu: cesekvesna@gmail.com . https://www.silicea-terra.com/alergija Lijepi pozdrav!


Pregled

Molim Vas da mi odredite termin za pregled.Prvi put dolazim i iz Zagreba sam.Hvala..lp..

Odgovor - SILICEA TERRA, OBRT ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA

Poštovana, molim da me za termin nazovete na broj: 0921746321. Lijepi pozdrav!


Narudžba termina

Poštovani, Molio bih kontrolni termin za Vaša dva stara pacijenta; moju majku i sestru (Rusalka Bužančić i Mia Bužančić) početkom desetog mjeseca i u drugoj polovici jutra ukoliko je moguće. Sa štovanjem, Vladimir Bužančić


upit

Postovani, ukratko,operirala sam stitnjacu prije 2ipo godine i od tada sam stalno bolesna,imala sam do sad 7 operacijijskih zavata,svaki drugi dan sam bolesna. Pod antibioticima svako malo,bakterije,anemija,upala pluca 2 put u mijesec dana,upala bubrega,kamenac na bubregu itd itd. Cula sam za Vas pa me zanima jeste imali ovakav izgubljen slucaj :) Imam 29 godina. Imate li savjet ili preporuku . Lp Martina

Odgovor - SILICEA TERRA, OBRT ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA

Poštovana, mlad organizam prije odreagira na klasičnu homeopatiju. Nitko nije izgubljen slučaj, svakome se može zdravlje barem poboljšati ako ne potpuno ispraviti. Uvijek je potrebno rješavati uzrok. Za više informacija me nazovite na mob.: 0921746321 Lijepi pozdrav!


Molim odgovor

Dobar dan! Pred mjesec dana sam postavila upit za muža koji ima tremor ruku,da li mu možete pomoći jer mu ljekovi koje je dobio od neurologa ne pomažu,davaju mu tablete za smirenje,tremor mu smeta u poslu(električar) a ima 36 godina. Molim vas odgovor i da se dogovorimo za termin. Lijepi pozdrav

Odgovor - SILICEA TERRA, OBRT ZA SAVJETOVANJE I PROMICANJE HOMEOPATIJE I ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA

Poštovana, mužu mogu pomoć sa homeopatijom (klasična). Jedino to mu može trajno pomoć. Molim se javite za termin mob.: 0921746321 Lijepi pozdrav!


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr