Dodaj svoju tvrtku
Gradnja stambenih i nestambenih zgrada, trgovina i usluge Zagreb, Hrvatska

CONFORMATIO PROJEKT D.O.O.


Ivana Rangera 4, 10000 Zagreb

Gradnja stambenih i nestambenih zgrada, trgovina i usluge Zagreb, Hrvatska |


CONFORMATIO PROJEKT D.O.O. je tvrtka koja je s uspješnim radom započela 2013. godine.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe kompletne usluge na području graditeljstva.

conformatio1

Gradnja stambenih i nestambenih zgrada, trgovina i usluge Zagreb, Hrvatska

Tvrtka CONFORMATIO PROJEKT D.O.O. sjedište ima na području grada Zagreba, a  svoju djelatnost kvalitetno obavlja na području cijele Hrvatske.

Osnovna djelatnost je gradnja stambenih i nestambenih zgrada, graditeljstvo, kao i trgovina i usluge.

Visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu već su prepoznali brojni zadovoljni klijenti.

Gradnja stambenih i nestambenih zgrada, trgovina i usluge ono je što na raspolaganju ima tvrtka CONFORMATIO PROJEKT D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije i upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Adaptacija stepeništa/glavnog ulaza u kuću

Radi se o obiteljskoj kući koja ima veliku natkritu vanjsku terasu u sklopu legaliziranog objekta u Velikoj Gorici. Terasa ima nezgodne stepenice koje vode s prizemlja na prvi kat i za koje treba napraviti kvalitetno i dugoročno rješenje. Stepenište treba ili preurediti ili u potpunosti izmjestiti, pritom pazeći na strukturu građevine. Potrebno će biti osmisliti rješenje za zatvaranje stepeništa ili u prizemlji ili na katu (ovisno o rješenju koje će biti izabrano). Stepenište treba urediti i propisno zatvoriti. Stepenište se koristi kao glavni ulaz u kuću, pa treba voditi računa o tome da mora postojati mogućnost unosa ili iznosa velikih stvari u/iz kuće (npr. trosjed). Terasu ćemo nakom rješavanja pitanja sa stepeništem zatvoriti i urediti. Stepenište će biti potrebno "obući" ili u mramor ili drvo (ovisno o rješenju koje će biti izabrano). Trenutno na terasi postoji struja i razvučeni su strujni i mrežni kablovi. Potrebno će biti postaviti parket u kombinaciji sa pločicama, drvenu stolariju te cijev za grijanje prostora na drva. Isto take će biti potrebno propisno toplinsko izolirati krovište. Nakon toga slijedi potpuno uređenje interijera sa gletanjem zidova i krečenjem.. Primarno nam je potrebna ponuda za građevinske radove oko stepeništa. Nakon dovršetka radova ćemo krenuti u drugu fazu radova. U prilogu šaljem trenutno stanje terase. Lijep pozdrav, Stjepan Šurmanović


Gletanje i farbanje obiteljske kuce u Zagrebu

Postovani, Potrebno je gletanje i farbanje ca 300 kvadrata i samo farbanje jos dodatnih 300 kvadrata. Potrebna nam je ponuda i ako mozete izvrsiti posao pocetkom lipnja? Lijep pozdrav


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr