Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515GANEŠA, vl. Nenadović Predrag

GANEŠA, vl. Nenadović Predrag

Građevinske usluge od temelja do krova u Šibensko kninskoj županiji

Put kroz Meterize 32, 22000 Dubrava kod Šibenika

Građevinske usluge od temelja do krova u Šibensko-kninskoj županiji |


GANEŠA, vl. Nenadović Predrag je obrt koji ima bogato iskustvo u radu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe obavljanje kompletnih građevinskih usluga.

ganesa11111

Građevinske usluge od temelja do krova u Šibensko-kninskoj županiji

Obrt GANEŠA, vl. Nenadović Predrag, sjedište ima u mjestu Dubrava kod Šibenika, a usluge pruža na širem području.

U svojoj poslovnoj filozofiji gradnje polazimo od pretpostavke da je naš rad ogledalo karaktera naše firme. Zato u sve naše poslovne odnose želimo ugraditi duh povjerenja, svjesni da je zadovoljstvo naših klijenata jedina potvrda našeg uspjeha i garancija našeg budućeg poslovnog razvija i opstanka.

Ono što nas tom prilikom vodi, jest svjesnost da je svaki naš posao daleko više od onoga što se može opisati poslovima gradnje. Naše dugogodišnje radno iskustvo nas uči da je svaki sklopljeni posao ujedno i prilika da se mnogim ljudima olakša život.

Zbog toga se trudimo da u naš rad unesemo i onu potrebnu dimenziju humanosti, po uzoru na one uspješne organizacije koje posluju u skladu s tzv. Dharmičkim menadžmentom. Ovaj pojam, još uvijek stran našem gospodarskom okružju, ujedinjuje u sebi znanost i umjetnost vođenja prožete posebnim senzibilitetom koji produhovljuje i oplemenjuje svaku ljudsku djelatnost.

U tako postavljenim odnosima, cijena naših usluga više nema samo ekonomsku računicu, već je u nju uračunata i ona vrijednost koja se ne može izraziti novčanicama, a ona, gotovo u pravilu, svaki dovršeni projekt uvijek čini racionalnijim i jeftinijim.

Građevinske usluge od temelja do krova ono su što na raspolaganju ima obrt GANEŠA, kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

GANEŠA, vl. Nenadović Predrag

upit

Dobar dan. Ovako imao bi namjeru tokom iduce god nadograditi kat kuce . Trenutno ima prizemlje i prvi sprat. U procesu sam izdavanja građevne dozvole, ali kao sto znate to je procedura. Okvirno me zanima cjena izgradnje objekta kljuc u ruke. Znaci trebalo bi dignuti sprat , krov i vanjsko stepeniste. Mozete li mi reci priblizno cjene kvadrata kako se krecu , Hvala na odgovoru .Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.


OCJENI TVRTKU


 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr