Dodaj svoju tvrtku

Građevinska limarija, Istarska županija | 


Tvrtka JANDOR D.O.O. posluje od 1998. godine sa sjedištem u Buzetu, na adresi Kajini 14 b, Istarska županija.

Svoje usluge građevinske limarije i završnih građevinskih radova pruža na području cijele županije.

Građevinska_limarija,Istarska_županija

Građevinska limarija, Istarska županija

Tvrtka JANDOR D.O.O. u svojoj se primarnoj djelatnosti bavi građevinarstvom te pruža kompletnu uslugu građevinske limarije i metalne konstrukcije.

Ulažu u modernizaciju strojeva kako bi ispunili zahtjeve i želje kupaca, te vrše usluge savijanja limova.

Proizvode i montiraju građevinsku limariju (žljebove) od više materijala (pocinčanih, pocinčano bojanih), nude i najam podizne platforme (radne košare-širine 75cm) do visine 18m.

Također iz svojih bi usluga izdvojili metalne konstrukcije, pokrivanje panelom odnosno limeni paneli, završni limovi te lim za krov.

Građevinska limarija, primarna je djelatnost tvrtke JANDOR D.O.O.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  -

 • uto

  -

 • sri

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sub

  -

 • ned

  -

Paolija

Poštovani. Tražim vašu ponudu, za obnovu kritine na bivanjskom objektu (1) i garaži (2) u kraju Paolija - Novigrad - Istra. Fotografije prikazuju formu i stanje objekta (krovova), mogučnost dostupanja, organizacije radova... 1. Objekt za bivanje ima krov dimenzija 2 x cca 8,6m x 5,5 m. U okvirima mogučeg, bez rekonstrukcije osnovne nosilne drvene konstrukcije, na cjeloj južnoj strani, iznad terase, produžio bi je za cca 0,2 - 0,4 m. Koregirali bi i zarezani dio krova na prednoj, levoj strani, koji je i na skici izrisan variantno. To bi zahtjevalo produženje drvene podkonstrukcije u tom djelu krova. Novi potrebni nasloni napravili bi se zidanim zidovima, kako ponazarjuje korigirana fotka u prilogu (pripremljeno prije vaše izvedbe). Debelina predložene izolacije limene kritine treba sljediti optimalnoj kombinaciji z akasnije uredživanje mansardnog stana, uz dodatno polaganje staklene vune izmedžu i pod drvenoj konstrukciji. 2. Garaža ima jednokapni krov, dimenzija cca 6,55m x 3,85 m., koji se na zapadnoj strani oslanja na susjednji objekt. 3. Limeni zaključci funkcionalno, estetsko i galvansko trebaju sljediti izvedbi krova i kritine i obstoječih žljebova (po mogučnosti ustaju isti) od cinkanog lima. Generalno, izvedba limenog krova, originalnih zakljućka i limarija treba sljediti najvišim standardima zaštite kuče od vremenskih neprilika (vjetar, naljevi, ...) i od dostupnosti za životinje (ptice, ... i slično). 4. Demontaža salonitnih ploča sa dokazom, predanom potvrdom o pravilnom deponiranju. 5. Limeni krov crvene boje CORTEX ili drugi sličnih estetskih karakteristika (najbliža imitacija glinenih crvenih crjepova) sa referencijama u Hrvatskoj, za koje je u ponudi potrebno predložiti katalog sa podatcima o materialu lima, vrsti mehanske obrade, bojanja, materiala izolacije, gorljivosti, nosivosti, načina pritvrdživanja i ostalo. 6. Ostali za promjenu kritine potrebni materiali trebaju biti navedni po dimenziji (naprimjer nove drvene letve, ... i slično) 7. Navedite garancijske uslove, način plačanja, moguči početak i trajanje izvedbe. Vašu ponudu očekujem do 4.septembra 2019. Ogled za dodatne izmjere, dogovor za detalje i opcije možemo dogovoriti za petak/subotu, 30/31. avgust 2019. Zanimati če me i vaša referencije, ogled izvedenog sličnog krova. Rok izvedbe skladno sa dogovorom, može jesen, zima, ... . Za dodatne inf možete zvati na +38631 688 273. Molim vas za elektronski naslov da vam mogu slati i fotografije. Pozdravljam vas Srečko Križman


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr