Dodaj svoju tvrtku
FALAT ELECTRONIC

FALAT ELECTRONIC


Zagrebačka 27, 42220 Novi Marof

Garažna vrata, parkirne rampe Zagrebačka županija |


FALAT ELECTRONIC - MONT OBRT ZA TRGOVINU I USLUGE bavi se postavljanjem dvorišnih i garažnih vrata, parkirnih rampi, automatskih vrata i motora za garažna vrata. Sjedište tvrtke je u Novom Marofu, na adresi Zagrebačka 27.

Obrt uspješno posluje, na zadovoljstvo svojih vjernih klijenata, a njihova garažna vrta, parkirne rampe vrhunske su kvalitete. Obratite im se s punim povjerenjem.

falat-naslovna1

Garažna vrata, parkirne rampe Zagrebačka županija

OBRT ZA TRGOVINU I USLUGE FALAT ELECTRONIC - MONT ima dugogodišnju tradiciju poslovanja. Naime, ovaj ugledan obrt osnovan je još davne 1991. godine kada je prvi put registriran njihov servis za električne i elektroničke uređaje.

Daljnjim razvojem tehnologije, kao i pojavom uređaja za daljinsko upravljanje, koncentrirali su se na prodaju i montažu garažnih vrata, ograda i rampi sa automatikom na daljinsko upravljanje. Također, ovlašteni su montažeri za vrhunske brendove, poput Marantec, BFT, Liftmaster, Beninca i Came.

Njihova garažna vrata, parkirne rampe i motori za garažna vrata visoke su kvalitete, te se ističu dugotrajnim i pouzdanim radom zahvaljujući čemu su nadaleko poznati.

Njihovi mnogobrojni zadovoljni klijenti nesumnjivo su njihova najbolja preporuka, a pristupačne su cijene dodatan motiv da se objavite upravo ovom marljivom timu.

Garažnavrata,parkirnerampeZagrebačkažupanija

Brzo postavljanje i kvaliteta

Orijentiranost na klijenta jedna je od odlika ovog obrta. Sve ugovorene poslove obavljaju strogo se pridržavajući rokova, te poštujući želje i potrebe klijenata. Redovito se konzultirajući s Vama, jamče Vam personaliziranu uslugu montiranja garažnih vrata i parkirnih rampi.

S obzirom na to da su u ovom obrtu službeno ovlašteni za postavljanje proizvoda uglednih brendova kao što su Marantec, BFT, Liftmaster, Beninca i Came, možete računati na vrlo visoku razinu kvalitete i redovitost održavanja svih vrata, rampi i motora.

Realne su cijene svih usluga svakako dodatan motiv da se obratite upravo ovom obrtu koji za svoje klijente garantira samo najbolje.

Garažna vrata, parkirne rampe samo je dio bogate ponude dugovječnog i nadasve uspješnog obrta FALAT ELECTRONIC - MONT. Obratite se s povjerenjem za uvijek vrhunsku uslugu.

Za sve dodatne informacije, pitanja i dogovore obratite im se na gore navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr