Dodaj svoju tvrtku
Elektroinstalacije i elektro radovi Istra

ELEKTRO LOVREČIĆ J.D.O.O.


Lovrečići 23, 52444 Tinjan

Elektroinstalacije i elektro radovi Istra |


ELEKTRO LOVREČIĆ J.D.O.O. je tvrtka koja je s uspješnim radom krenula 2016. godine.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe izvođenje kompletnih elektroinstalacijskih radova.

lovrecic11111

Elektroinstalacije i elektro radovi Istra

Tvrtka ELEKTRO LOVREČIĆ j.d.o.o. posluje sa sjedištem u Jakovicima, na području Istarske županije.

Osnovna djelatnost tvrtke je izvođenje svih vrsta elektroinstalacijskih radova. Radove obavljaju na području cijele Istre, a što se tiče radnog vremena prilagođavaju se klijentu.

Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu, a na raspolaganju su Vam profesionalni zaposlenici s bogatim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u obavljanju ovih poslova.

lovrecic2222

Kvaliteta izvedenih radova

ELEKTRO LOVREČIĆ J.D.O.O. na raspolaganju ima kompletne usluge izvođenja instalacija jake i slabe struje u Vašem prostoru.

Elektroinstalacije predstavljaju jedan od temelja svakog prostora te je od iznimne važnosti njihova ispravnost, kako ne bi predstavljale potencijalnu opasnost.

Potpuna predanost poslu zaposlenika tvrtke jamči Vam kvalitetno izvedene radove, kao i dugotrajnu ispravnost postavljenih instalacija.

lovrecic33333

Praćenje trendova i brzina usluge

Uvođenje električnih instalacija, a pogotovo njihova zamjena prilično je velik zahvat, bez obzira na to o kakvoj se vrsti prostora radi. Stoga je poželjno prepustiti ga u ruke profesionalaca.

Upravo će tvrtka ELEKTRO LOVREČIĆ J.D.O.O. sav posao obaviti u dogovorenom roku, vodeći se standardima vrhunske kvalitete.

Također konstantno prate tehnološke inovacije i dostignuća te možete biti sigurni kako će unaprijed pronaći idealno rješenje za Vaš poslovni ili životni prostor.

lovrecic44444

Vrhunske instalacije koje jamče uštedu

Kad su električne instalacije u pitanju, još je jedna stavka od iznimne važnosti, a riječ je o smanjenju troškova buduće potrošnje električne energije.

Savjetovanjem najboljih rješenja, zaposlenici tvrtke ELEKTRO LOVREČIĆ J.D.O.O. i za to će se pobrinuti. Planiranje električnih priključaka i njihovog pozicioniranja, moći ćete ostvariti uštedu koju ćete već u prvim mjesecima itekako osjetiti.

Elektroinstalacije i elektro radovi ono su što na raspolaganju ima tvrtka ELEKTRO LOVREČIĆ J.D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr