Dodaj svoju tvrtku

Dom za starije i nemoćne, smještaj Plaški | 


OBITELJSKI DOM IVICA TURKOVIĆ otvoren je 2014. godine i smješten u mjestu Plaški. Okružen je zelenilom u netaknutoj prirodi. Ima 4 zaposlene osobe.

Ovaj dom za starije i nemoćne nudi ugodan smještaj svim ljudima starije dobi koji trebaju stalnu njegu i mirnu okolinu. Kvaliteta usluga prepoznata je od strane mnogih zadovoljnih štićenika i njihovih obitelji, a to je ujedno zalog za nastavak uspješnog poslovanja.

turkovic-naslov

Dom za starije i nemoćne, smještaj Plaški

Ovaj dom usklađen je sa svim pozitivnim propisima Republike Hrvatske i svim standardima Europske unije. Jedini je na ovome području s certifikatom dodijeljenim od strane Ministarstva nadležnog za pitanje udomljavanja starijih i nemoćnih osoba za koje se, u ovom užurbanom vremenu, ne stignu brinuti njihovi bližnji.

Potpunu, 24 - satnu brigu o korisnicima vodi medicinska sestra, dvije njegovateljice i članovi obitelji.

U ovome domu svi štićenici imaju pravo na novi život, druženje, osmijeh, nova prijateljstva, zdravlje, zadovoljstvo i njegu.

Dom za starije i nemoćne te smještaj ono je što osigurava OBITELJSKI DOM IVICA TURKOVIĆ kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Smještaj u dom

Zanima me dali primate u dom osobe sa amputiranom nogom,skroz sam pokretan,proteza,kolica,štake,hodalica,ne treba mi tuđa pomoć.Ako je odgovor pozitivan molio bih da mi pošaljete sve u vezi smještaja.Unaprijed zahvaljujem, pozdrav

Odgovor - OBITELJSKI DOM IVICA TURKOVIĆ

Poštovani ! Primamo na smještaj osobe sa vašim zdravstvenim tegobama i imamo još jedno slobodno mjesto, jedino što neprimamo to su psihički bolesnici. U domu se priprema hrana iz domaće radinosti kao i domaći kruh, nabava ljekova,pranje rublja i sve ostale potrebne radnjekoje su potrebne za naše štićenike. Mjesto je samo jedno pa je bitno realizirati što prije ako ste zainteresirani a možete izvršiti i rezervaciju u iznosu od 1000 kn koja vam se uračunava u cjenu smještaja , rezervacija vrijedi 1mjesec. Inače cijena smještaja iznosi 3500 kn mjesečno. Možete i nazvati na broj tel:047/638-526 ili broj mobitela :091/192-0269. OBITELJSKI DOM TURKOVIĆ LP.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr