Dodaj svoju tvrtku
Dom za starije i nemoćne osobe Supetar

DOMUS VITAE


Ulica hrvatskih velikana 26, 21400 Supetar

Dom za starije i nemoćne osobe Supetar |


DOMUS VITAE osnovan je 2019. godine na Supetaru na otoku Braču, na području Splitsko-dalmatinske županije.

Primarno što nude je dom za starije i nemoćne osobe, a bave se brigom i njegom starijih.

Obratite im se s povjerenjem!


DomzastarijeinemocneosobeSupetar2

Vrhunski dom za starije

DOMUS VITAE nudi udoban smještaj u novouređenom i izuzetno ugodnom prostoru s jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Osoblje je na raspolaganju 0-24 pokretnim i nepokretnim osobama kako bi se osigurala najkvalitetnija njega za sve štićenike.

Hrana je svježe pripremljena od domaćih i organskih namirnica budući da imaju u vidu osjetljive štićenike doma. Prehranu prilagođavaju svakom štićeniku posebno uzimajući u obzir različite alergije i preferencije.

Domzastarijeinemo%C4%87neosobeSupetar3

Profesionalna njega

Blagoslovljeni dom za starije i teško bolesne osobe ima stručno osoblje koje čine medicinske sestre, njegovateljice te fizioterapeut.

Osoblje je pomno educirano i iskusno u svom poslu, te se redovito dodatno usavršavaju kako bi pružali što kvalitetniju uslugu njege za štićenike doma DOMUS VITAE.

Štićenicima su na raspolaganju 0-24, dakle njega i pomoć su u svakom trenutku na raspolaganju.

Domzastarijeinemo%C4%87neosobeSupetar2

Humani pristup radu

Najvažnije od svega - osim što svoju djelatnost obavljaju profesionalno i odgovorno, djelatnici doma DOMUS VITAE obavljaju je i humano, imajući na umu da rade s pripadnicima osjetljive dobne skupine.

Realan omjer cijene i kvalitete još jedan je razlog da im se obratite.

Dom za starije i nemoćne osobe DOMUS VITAE svakako je od povjerenja što će potvrditi trenutni štićenici doma i njihove obitelji. Svakako im se obratite.

Za sve dodatne informacije obratiti se na navedene kontakte.

 • pon

  -

 • uto

  -

 • sri

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sub

  -

 • ned

  -

Slobodna mjesta

Stovanjem Trazim njegovateljica, medicinska sestra koja se moze brinuti o molim roditeljima u Milni, moze i bracni par. Smjestaj osiguran.


Posao

Pozdrav. Zanima me dali trazite radnu snagu i u kojim zanimanjima trebate radnike, te dali je iskustvo bitno i profesija ako radnik ima volje i želje naučiti potrebno. Hvala


Dom

Postovani da li imate slobodnih mjesta za 6mj 2019god jer prijatelj u belgiji me zamolio da bi se njegova mama vratila na brac u dom jer nema ko skrbit o njoj 24 sata


upit za potrebe njegovateljice

cijenjeni, moja prijateljica radi kao njegovateljica u irskoj. želja nam je preseliti se na otok brač. ja se bavim ugostiteljstvom i želim na otoku otvoriti kafić. Ukoliko imate potrebe za radnom snagom, molim vas da mi odgovorite. Ima potrebne preporuke ako je potrebno i stvarno je dobra i kvalitetna njegovateljica. lijep pozdrav


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr