Dodaj svoju tvrtku

Dom za starije i nemoćne osobe Čavle, Primorsko-goranska županija


DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE NINA nalazi se na adresi Buzdohanj 107 u mjestu Čavle, u Primorsko-goranskoj županiji.

Briga za starije i nemoćne osobe glavna je djelatnost koju obavlja DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE NINA.

Brigazastarijeinemoćneosobe,Čavle,Primorsko-goranskažupanija2

Dom za starije i nemoćne osobe Čavle, Primorsko-goranska županija

Dom za starije i nemoćne NINA smješten je na mirnoj lokaciji samo 5km od centra Rijeke. Okružen zelenilom pruža istovremeno pogled na more kvarnerskog zaljeva i planinske obronke Učke i Gorskog kotara te daje jedinstven doživljaj i čini boravak korisnika i djelatnika još ugodnijim.

Samo 1km dalje je centar općine Čavle gdje se nalazi ljekarna, dom zdravlja, pošta, trgovački centar, a 50m od ustanove je autobusno stajalište.

Objekt je nedavno proširen i novim vrhunski opremljenim dijelom te pruža smještajni kapacitet za 65 korisnika u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, a u prizemlju se nalazi stacionar.

U dnevnom boravku štićenici provode svoje vrijeme u druženju, a njihovi djelatnici trude se stvoriti im toplinu doma između ostaloga, čestim tematskim popodnevima i zajedničkim izletima. U skladu sa svojim željama i mogućnostima vrijeme mogu provoditi i na nekoliko balkona i dvorišnih terasa.

nina_111

Vrhunska medicinska skrb

Svim korisnicima zajamčena je medicinska skrb, u vidu posjeta liječnika nekoliko puta tjedno. 24-satni nadzor u prostoru doma pružaju njegovateljice i medicinske sestre, ali i fizioterapeut.

Prehrana pod medicinskim nadzorom i realizirana od kuhara u vlastitoj domskoj kuhinji jamči svakom korisniku najbolje namirnice i raznovrsne recepte.


Dom za starije i nemoćne osobe kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti je DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE NINA.

Za dodatne informacije ili pitanja obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  00-24

 • uto

  00-24

 • sri

  00-24

 • čet

  00-24

 • pet

  00-24

 • sub

  00-24

 • ned

  00-24

upit

Poštovani, molim vas da mi odgovorite da li u vašoj ponudi imate uslugu privremenog smještaja, starije, slabije pokretne osobe, a na period od tjedan dana početkom mjeseca listopada. Isto nam je potrebno zbog hitnog odlaska na put, a kako naša majka ne bi bila sama u kući u kojoj živi sa nama. Ukoliko navedenu uslugu imate molim vas da me obavijestite i o cijeni iste. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Lijep pozdrav


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr