Dodaj svoju tvrtku

Dom za starije i nemoćne Kaštela |


OAZA MIRA SMJEŠTAJ ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE miran je obiteljski dom otvoren 2018. godine u centru Kaštel Gomilice i do danas su ponosni na brojne zadovoljne korisnike i njihove obitelji.

Primarna djelatnost je pružanje njege, brige i skrbi o starijim i nemoćnim osobama. Dom se nalazi na adresi Hrvatskih knezova 2. Omogućite svojim starijim članovima obitelji najbolji smještaj, uz vrhunsku uslugu.

oaza-1

Dom za starije i nemoćne Kaštela

OAZA MIRA je dom za starije i nemoćne osobe, koji osigurava visokokvalitetnu uslugu svojim korisnicima. Smještajne jedinice su raznih kapaciteta, a korisnicima doma dostupna je 24-satna njega i skrb

Stručni i educirani djelatnici doma te medicinsko osoblje učinit će sve kako bi njihovim štićenicima boravak u domu bio ugodan, a starost dostojanstvena.

Također, prehrana je prilagođena svakom korisniku, ovisno o potrebama i/ili tegobama koje osjećaju. Djelatnici ovog doma za starije i nemoćne osobe trude se na sve načine ugoditi i pružiti ljudima u poodmakloj dobi svu brigu i pažnju koju zaslužuju.

Svojim radom i upornošću svesrdno se trude omogućiti ugodnu atmosferu u životnoj dobi kada je topla riječ i šačica razgovora melem za dušu.

Usluge brige, njege i skrbi o starijim i nemoćnim osobama ono je što u svojoj ponudi ima OAZA MIRA.

kastel

Kvalitetne usluge doma za starije i nemoćne, Kaštela, Split

OAZA MIRA SMJEŠTAJ ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE pruža 24-satnu skrb i njegu starijim i nemoćnim osobama u potpuno opremljenim sobama raznih smještajnih kapaciteta. U domu su 24/7 omogućene usluge skrbi i njege, a uslužno medicinsko i ostalo osoblje oduševljava svojom ljubavi prema poslu i štićenicima doma, kojima je uvijek potrebna šačica razgovora i topla riječ.

Za lijepu starost - SMJEŠTAJ ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE OAZA MIRA.

Realna cijena usluga svakako je razlog više da posjetite ovaj kvalitetan dom.

Obratite se s punim povjerenjem.

Za sve dodatne informacije, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  00:00 - 24:00 h

 • uto

  00:00 - 24:00 h

 • sri

  00:00 - 24:00 h

 • čet

  00:00 - 24:00 h

 • pet

  00:00 - 24:00 h

 • sub

  00:00 - 24:00 h

 • ned

  00:00 - 24:00 h

zamolba za smještaj u starački dom

molim vas informaciju o smještaju muške osobe 83 god.


Otvorena molba

Poštovani , prijavljujem se na radno mjesto medicinske sestre. Završila sam Zdravstvenu školu Split te stekla zvanje medicinske sestre opće njege. Velika mi je želja zaposlit se u vašoj ustanovi te na takav način primijeniti u praksi stečena znanja kroz školovanje, a poglavito steći nova znanja i vještine tijekom obavljanja radnih zadataka. Obzirom da sam tek završila srednju školu nemam radno iskustvo medicinske sestre osim obavljanja stručne prakse tijekom školovanja . Tijekom obavljanja prakse stekla sam odlične komunikacijske i timske vještine te empatiju. Imam iznimnu želju za radom, napredovanjem , učenjem i stjecanjem novih znanja tijekom rada. Ozbiljna sam i odlučna pronaći posao sukladno stečenom zvanju. Nadam se da me moje komunikacijske i timske vještine, odgovornost i ambicioznost čine potencijalnim kandidatom. S poštovanjem, Josipa Šimić


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr