Dodaj svoju tvrtku
Dom za starije i nemoćne Istra

OBITELJSKI DOM ZA STARIJE OSOBE FELICE


TRŠĆANSKA 5, 52100 Pula

Dom za starije i nemoćne Istra | 


OBITELJSKI DOM ZA STARIJE OSOBE FELICE u radu slijedi najviše standarde. Kao svoju primarnu djelatnost ističe kompletnu skrb za starije i nemoćne osobe. Štićenicima su u svakom trenutku na raspolaganju profesionalni zaposlenici s bogatim iskustvom u radu.

Dom_za_starije_i_nemocne_Istra

Dom za starije i nemoćne Istra

OBITELJSKI DOM ZA STARIJE OSOBE FELICE nalazi se u centru Pule, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, ljekarne i svih potrebnih sadržaja za klijente doma.

Dom nudi smještaj pokretnim, polupokretnim i nepokretnim osobama u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Svojim korisnicima pružaju 24-satnu skrb. Također primaju i osobe na oporavak od bolničkog liječenja. U domu organiziraju fizikalnu i radnu terapiju.

Kompletna_skrb_u_domu_za_starije

Kompletna skrb u domu za starije

U prostoru doma štićenicima su u svakom trenutku na raspolaganju profesionalni medicinski djelatnici s bogatim znanjem i iskustvom u radu.

Pod budnim nadzorom štićenicima su u svakom trenutku osigurane kompletne medicinske usluge, i to u najkraćem mogućem roku, s kompletnom obradom i praćenjem stanja i zdravlja općenito.

Smjestaj_koji_slijedi_najvise_standarde

Smještaj koji slijedi najviše standarde

Ono čime se OBITELJSKI DOM ZA STARIJE OSOBE FELICE posebno ponosi jest opremljenost samog prostora u kojem štićenici borave.

Radi se o sobama opremljenih vrhunskim i udobnim krevetima, društvenim prostorijama, kao i bogatom sadržaju u kojem svakodnevno mogu sudjelovati, ovisno o svojim preferencijama i mogućnostima.

Velika se pažnja pridaje i hrani koja je pripravljena od vrhunskih, dnevno svježih namirnica i korisnicima su osigurana tri obroka u danu.

Fizikalna_terapija_i_oporavak_nakon_operacije

Fizikalna terapija i oporavak nakon operacije

OBITELJSKI DOM ZA STARIJE OSOBE FELICE mjesto je kojem velik broj štićenika ukazuje potpuno povjerenje kada je u pitanju i oporavak nakon bolničkog liječenja. Kako ne bi trebali svakodnevno iz udaljenih mjesta odlaziti u bolnicu na kontrole i terapije, ovdje im je sve osigurano na jednom mjestu.

Na raspolaganju imaju vrhunske fizioterapeute koji će u dogovoru sa štićenikom doma osmisliti kvalitetnu terapiju koja će u veoma kratkom roku polučiti rezultate i znatno skratiti vrijeme oporavka od bilo kakvog operativnog zahvata ili ozljede.

Dom za starije i nemoćne kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti je OBITELJSKI DOM ZA STARIJE OSOBE FELICE.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno im se javite na navedene kontakte.

 • pon

  Po dogovoru

 • uto

  Po dogovoru

 • sri

  Po dogovoru

 • čet

  Po dogovoru

 • pet

  Po dogovoru

 • sub

  Po dogovoru

 • ned

  Po dogovoru

R. Bošković 6, Umag

Poštovani, zanima me dali imate zatvoreni odjel za demencu i dali primate nove koristnike. Mojoj mami se poslije smrti muža stanje pogoršalo i moram je smijestiti u dom. Hvala za odgovor i puno pozdrava, Bianka Mertelj


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr