Dodaj svoju tvrtku

Dom za psihički bolesne osobe, Trogir | 


DOM ZA ODRASLE OSOBE TROGIR smješten je u Trogiru, na adresi Tina Ujevića 11. Svoje usluge pruža štićenicima sa područja cijele Splitsko- dalmatinske županije.

Dom za odrasle osobe Trogir osnovan je 1953. godine pod nazivom „Dom starih i nemoćnih Trogir“. 

Domzapsihičkibolesneosobe,Trogir

Dom za psihički bolesne osobe, Trogir

Osnivač Doma je Republika Hrvatska, te se nalazi pod ingerencijom Ministarstva socijalne politike i mladih.

DOM ZA ODRASLE OSOBE TROGIR je dom za sve osobe.
Kapacitet doma je 107 osoba.

Smještan je osiguran u jednokrevetnim i višekrevetnim sobama.
Medicinsko osoblje i nadzor liječnika, štičenici imaju po potrebi.

U sklopu stalnog smještaja pružaju usluge stanovanja, prehrane, održavanja osobne higijene, brige o zdravlju, njege, radne terapije, radne aktivnosti, psihosocijalne rehabilitacije, psihološku potporu i korištenja slobodnog vremena odraslim osobama.

Dom za psihički bolesne osobe je DOM ZA ODRASLE OSOBE TROGIR.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  0-24 h

 • uto

  0-24 h

 • sri

  0-24 h

 • čet

  0-24 h

 • pet

  0-24 h

 • sub

  0-24 h

 • ned

  0-24 h

Upit za smještaj

Poštovani, imam sestru, staru 27 godina koja boluje od shizofrenije, dijagnoza F 20.0. 5 puta je liječena u bolnici Vrapče, i svaki puta kada izađe, pogorša joj se stanje jer se žali na nemogućnost sklapanja prijateljstva i pronalaska posla. Zato smo odlučili da bi je htjeli privremeno staviti u dom, s čime se ona slaže, čisto da stane malo na svoje noge i da pronađe smisao s drugim ljudima koji dijele slične probleme kao ona. molim vas da nam javite ako ima slobodnih mjesta. Pokrenuli smo već sve preko Centra za socijalnu skrb, ali dok ne dođe rješenje, zanima li nas postoji li neki privatni dom za psihički bolesne osobe. Hvala vam puno na odgovoru. Lijep pozdrav, Štefica Vlahović


privatni smještaj u dom za bolesne osobe

Molim vas imam bolesnu sestru i tražim joj dom koji bi plaćala privatno, Nalazimo se u Vodicama , Želja mi je da bude smiješena u dobrom domu ,moja sestra mirna , poslušna i vodi sama higijenu o sebi,.za nju želim dobar smještaj jer ima samo mene .Svuda u blizini Šibenika nema mjesta pa sada se javljam vam.molim odgovor i hvak.kekez marija ,skrbni ,Alfirev Karici.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr